Haberler

Ilıcak: Başbakanlığa Böcekler Bulunması İçin Konuldu

Güncelleme:

Gazeteci Nazlı Ilıcak geçtiğimiz aylarda Başbakanlık'ta bulunan böceklerin bulunması için bilerek konulduğunu söyledi..

Gazeteci Nazlı Ilıcak Başbakanlıkta bulunan böcekler için çok çarpıcı bir iddiada bulundu. Ilıcak, Başbakanlıkta bulunan böceklerin oraya bilerek bulunsun diye konulduğunu ileri sürdü.


Nazlı Ilıcak CNN Türk'te yayınlanan Dört Bir Taraf programında dün akşam yine yaptığı yorumlarla dikkatleri üzerine çekti ve izleyicileri şaşırttı.

"BİLİNÇLİ OLARAK YAPILDI"

Gazeteci Nazlı Ilıcak programda Başbakanlıkta bulunan böcekler için çok çarpıcı bir iddiada bulundu. Ilıcak, Başbakanlığa konan böceklerin bulunması için bilinçli olarak bırakıldığını iddia etti.

"DİNLEMELER PASİF DİNLEME ARAÇLARI İLE YAPILIR"

Dinlemelerin pasif dinleme araçları ile yapıldığı iddialarını dile getiren Nagehan Alçı "Başbakanlık, Genelkurmay Başkanlığı, İçişleri Bakanlığı, Jandarma Genel Kuvvetleri Komutanlığı, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, Yargıtay ve birçok resmi kuruluşun olduğu bölgede bir operatöre bağlı olan tüm telefonların dinlenebildiği" şeklinde bilgiler olduğunu ileri sürdü.

"BÖCEĞE İHTİYAÇ YOK"

Bu iddialar üzerine de Nazlı Ilıcak "Demek ki böceğe ihtiyaç yokmuş, Ben hep onu söylüyorum, Niye o zaman Başbakanlık'tan böcek çıktı. Pasif dinleme aracı ile dinle, o böcek bulunsun diye konuluyor." dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Nazlı Ilıcak Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title