Haberler

İl Müdürü Alp, Başarılı Atletleri Kabul Etti

Güncelleme:

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, Gaziantep'te yapılan Bölgesel Kros Ligi'nin finalinde başarılı Ağrı'lı olan sporcuları tebrik etti.

Gaziantep'te yapılan Bölgesel Kros Ligi'nin final kademesi sonucunda şampiyonlar belli oldu. Yarışmalarda yıldızlar ve küçükler kategorisinde 126 takımdan 535 atlet mücadele etti.

Türkiye Yıldızlar ve Küçükler Bölgesel Kros Ligi'nin şampiyonları, Gaziantep'te yapılan final niteliğindeki 3. kademe yarışmalarıyla belirlendi. Küçük kızlar, küçük erkekler, yıldız kızlar ve yıldız erkeklerde dört yarışın yapıldığı Gaziantep'te toplam 535 atlet yarışırken, kupalar farklı kulüplere gitti.

Yarışmalarda mücadele eden Ağrı'lı bayan sporcular takım halinde Türkiye 2. Si olurken, erkekler ise aynı müsabakada takım halinde Türkiye 3. Sü oldu. Ayrıca Küçük Kızlar kategorisinde Aslı Kızılkaya 2 kilometrede ferdi sıralamada Türkiye 2. cisi oldu.

İLK TEBRİK İL MÜDÜRÜ ALP'TEN

Gaziantep'te düzenlenen Bölgesel Kros Liginde mücadele eden ve başarı elde eden sporcular, antrenörleri Yakup Solhan ve Burhan Boztepe ile birlikte makamında ağırlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp elde edilen başarıdan dolayı sporcu kafilesini tebrik etti.

Sporcuların ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Alp, "Sporcularımız 126 takım ve 535 atlet arasından önemli bir başarı sağlayarak, kızlarda ikincilik erkeklerde ise üçüncülük elde etmiştir. Bu başarıyı küçük atletimiz Aslı Kızılkaya'da küçük kızlarda Türkiye ikincisi olarak süslemiştir. Atletizm takımımızı ve antrenörlerini tebrik ediyor. Başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kızılkaya Gaziantep Türkiye Ağrı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında? MEHMET TOLGA AKALIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Mehmet Tolga Akalın nereli, kaç yaşında? MÜSAVAT DERVİŞOĞLU KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Müsavat Dervişoğlu nereli, kaç yaşında?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title