Haberler

II. Ulusal Kent Konseyleri Sempozyumu Nisan Ayında Yapılacak

Güncelleme:

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Kent Konseyi ve Uludağ Üniversitesi tarafından düzenlenecek olan 'Kent Konseyleri Sempozyumu 10-11 Nisan 2015 tarihlerinde yapılacak.

Bursa Kent Konseyi, kent konseylerinin işlevselliğinde ve sürdürülebilirliğinde gelinen son durumun farklı boyutları ile ele alınmasını amaçlayan 'II. Ulusal Kent Konseyleri Sempozyumu'na 10-11 Nisan 2015 tarihleri arasında ev sahipliği yapacak.

Bursa Kent Konseyi'nin koordinasyonunda Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Uludağ Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenecek 'II. Ulusal Kent Konseyleri Sempozyumu' hazırlık çalışmaları başladı. Düzenleme Kurulu Başkanlığı'nı BKK Genel Sekreteri Dr. Enes Battal Keskin'in üstlendiği sempozyumunda kurul üyeliklerinde ise Türkiye Kent Konseyleri Birliği Dönem Başkanı Hasan Soygüzel, Uludağ Üniversitesi Sosyal Bilimler MYO Öğretim Üyesi Doç. Dr. Elif Karakurt Tosun, Bursa Büyükşehir Belediyesi Yerel Gündem Şube Müdürü Neslişah Hanzade Erbey Kuşku, BKK İdari İşler Sorumlusu Yasemin Tatlı, BKK Genel Sekreter Yardımcısı Murat Başlar ve BKK Projeler Ofisi'nden Özlem Acar yer alıyor. 20 konu başlığının yer aldığı sempozyumunda bildiri özeti son gönderim tarihi ise 23 Ocak 2015'e kadar uzatıldı.

İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü, Türkiye Belediyeler Birliği, Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler, Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilat (UCLG-MEWA), Türk Dünyası Belediyeler Birliği, Marmara Belediyeler Birliği, Türkiye ve Orta Doğu Amme İdaresi Enstitüsü (TODAİE), Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) ve Türkiye Ekonomik ve Sosyal Etüdler Vakfı (TESEV) sempozyum destekçileri arasında yer alıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Uludağ Üniversitesi Orta Doğu Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title