Haberler

Ibm, 2012 Yılında 6 Bin 478 Patent Alarak Kendi Rekorunu Yeniledi

IBM, ABD Patent Listesi'nde 20.kez rakiplerini geçerek, birinci sıraya yerleşti.

IBM, ABD Patent Listesi'nde 20. kez rakiplerini geçerek, birinci sıraya yerleşti. IBM, 2012 yılında 6 bin 478 patent alarak kendi rekorunu yeniledi.

IBM 2012 yılında da, büyük veri, internet güvenliği, bulut, mobil, sosyal ağ ve yazılım ortamlarında ve perakendecilik, bankacılık, sağlık ve ulaştırma gibi sektör çözümlerinde köklü gelişimlerin önünü açacak 6 bin 478 patentle yeni bir rekora imza attı. IBM, ABD patent listesinde 20. kez lider olduğunu duyurdu.

Patent liderliğini değerlendiren IBM Türk Genel Müdürü Isabel Gomez Cagigas, "IBM'nin AR-GE bağlılığının bir asrı aşkın geçmişi vardır. Gücünü bu köklü geçmişinden alan, teknoloji ve bilimsel yaratıcılık anlamındaki bu yeni liderlik başarımızdan dolayı gururluyuz. 2012 yılındaki patent rekorumuz ve bu listede 20 yıldır muhafaza etmeyi başardığımız liderliğimiz IBM bünyesinde çalışan binlerce muazzam mucidin çalışmalarının eseridir ve bu değerli mucitler; müşterilerimiz, şirketimiz ve dünya için fark yaratan önemli inovasyonlara imza atma konusundaki kararlılığımızın yaşayan örnekleridir" dedi. - Ankara

Kaynak: ANKA / Güncel

Ibm Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title