Haberler

İbb'ye Bağlı Enstitü İstanbul İsmek'in Yeni Dönem Kayıtları Eylül'de Başlıyor

Güncelleme:

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ye (İBB), bağlı Enstitü İstanbul İSMEK’te eğitim başvuruları 4 Eylül’de, yüz yüze eğitimler ise 18 Eylül’de başlıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ye (İBB), bağlı Enstitü İstanbul İSMEK'te eğitim başvuruları 4 Eylül'de, yüz yüze eğitimler ise 18 Eylül'de başlıyor.

Enstitü İstanbul İSMEK, yeni eğitim dönemine daha geniş donanım ve teknik alt yapıya sahip, modern, depreme dayanıklı eğitim merkezleriyle devam edecek. 150 merkezde, bini aşkın programda İstanbullulara ücretsiz eğitim hizmeti sunan Enstitü İstanbul İSMEK'te eğitim başvuruları 4 Eylül'de, yüz yüze eğitimler ise 18 Eylül'de başlıyor.

Enstitü İstanbul İSMEK, son 4 yılda aralarında Büyük İstanbul Otogarı, Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Kültür ve Sanat Merkezi, Beykoz Kavacık ve Çatalca eğitim merkezlerinin de bulunduğu, yeni açılan 19 eğitim merkezi ile birlikte 150 merkezde yeni eğitim dönemine 'merhaba' demeye hazırlanıyor.

DEPREME DAYANIKLI YENİ BİNALAR

Eğitim merkezlerinin fiziki şartları konusunda kapsamlı bir çalışma başlatıldı. Depreme dayanıklı olmayan merkezler tespit edildi. Bu kapsamda eğitimin devam etmesinin uygun bulunmadığı merkezler, depreme uygun olarak inşa edilen yeni adreslere taşındı.

YENİ DÖNEMDE YENİ EĞİTİM PROGRAMLARI

2023-2024 yeni eğitim dönemi heyecanını yaşayan Enstitü İstanbul İSMEK'te yeni açılması planlanan eğitimler arasında öne çıkanlar şöyle:

Arduino ile Nesnelerin İnterneti, English Grammar for IT Workers,

Fusion 360 ile Endüstriyel Ürün Tasarımı ve InDesign ile Basılı ve Dijital Yayın Tasarımı,

Eğitici Oyuncak Yapımı (Okul Öncesi),Tel Kırma Yapımı İleri Seviye Uygulamalar,

Çınarcık İşi İleri Seviye Uygulamalar,

Elde Çin İğnesi İleri Seviye Uygulamalar ile Seramik ve Tasarım alanında Sanatsal Mozaik İleri Seviye Uygulamalar,

Sır Üstü Porselen Dekorlama İleri Seviye Uygulamalar,

Karakalem Eğitimi 3. Seviye Programları.

UZAKTAN EĞİTİM İLE HER YERDEN SINIRSIZ ERİŞİM

Uzaktan Eğitim Platformuyla günün her saatinde, her yerden erişim sağlayabilme olanağı sağlayan Enstitü İstanbul İSMEK, yüz yüze eğitime katılma imkanı olmayan İstanbullulara da online eğitim hizmeti veriyor. Zengin eğitim içerikleriyle yeni dönemde de 7 gün 24 saat İstanbullunun hizmetinde bunulan Uzaktan Eğitim Merkezi, 2023-2024 eğitim döneminde yüzü yeni olmak üzere 400 programda eğitim vermek için hazırlanıyor.

Kaynak: ANKA / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Eylül Güncel Haberler

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Özel'den Erdoğan'ın 'İadeiziyareti hazmedemediler' sözlerine sert yanıt

Özel'den Erdoğan'ın "İadeiziyareti hazmedemediler" sözlerine sert yanıt

Bakmadan Geçme

Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 16 Haziran günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir? KURBAN BAYRAMI NAMAZI KILINIŞI | Kurban Bayramı namazı kaç rekat, nasıl kılınır? Bayram namazına nasıl niyet edilir, kaç tekbir alınır? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor?
Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title