Haberler

I Love You, Türkiye'de İlk Defa Radio Adidas Originals'da

Güncelleme:

The Neighbourhood'un ilk albümü I Love You, Türkiye'de ilk defa ve sadece Radio adidas Originals aracılığıyla sizlerle buluşuyor.

Album Of The Week: The Neighbourhood - I Love You

Yakında çok büyük ses getirmesi beklenen The Neighbourhood'un ilk albümü I Love You, Türkiye'de ilk defa ve sadece Radio adidas Originals aracılığıyla sizlerle buluşuyor.

Los Angeles'lı grup, aynı anda birçok sahnede varlığını sürdürebilecek kadar çok materyale sahip. Hipster'ların kalbini çalan Sweater Weather ile indie cephesinde her zaman destek bulabilecek olan The Neighbourhood, Female Robbery gibi diğer şarkılarıyla da ana akım rock gruplarına göz kırpıyor, bu haliyle de önümüzdeki aylarda stadyumları doldurmayı garantiliyor.

Aynı anda hem Vampire Weekend, hem Maroon 5, hem Foster the People, hem de Coldplay'e benzetilebilmek için en az dört tane hit parçayı kaydedip yayınlamış olmak gerekirken, The Neighbourhood çıkış albümü I Love You ile bunu başarıyor. Üstelik bunların yanında bir de R&B soslu indie rock yapıyor oluşları bu albümü eşsiz kılıyor. Albümün bir diğer güzel yanı ise; bunu yaparken diğer ana akım gruplar gibi vokale ağırlık vermemeleri ve ikinci gitarlardan klavyelere kadar her detayı gayet temiz bir şekilde duyabileceğiniz bir albüm kaydına başvurmuş olmaları.

Herkesin kendinden bir şey bulabileceği bir albüm I Love You. Albümü dinlerken Sweater Weather, Female Robbery, Let It Go, Everybody's Watching Me (Uh Oh) özellikle radarınızda olsun. Albümü dinler dinlemez şarkıların en az kendileri kadar güzel videolarına da bir göz atmanızı tavsiye ederiz.

Arşiv niteliğindeki bu albümü edinmek istiyorsanız, albüm Mayıs ayında Sony Music etiketiyle Türkiye'de de satışa sunulacak, öncesinde ise Türkiye'de ilk kez ve sadece Radio adidas Originals aracılığıyla sizlerle buluşuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Los Angeles Türkiye Adidas Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title