Haberler

Hsbc'nin Yeni Reklam Filmi Türkiye'de Çekildi

HSBC'nin global yeni reklam filmi Türkiye'de çekildi ve dünyada Türkçe yayınlanacak.

HSBC'nin global yeni reklam filmi Türkiye'de çekildi ve dünyada Türkçe yayınlanacak.

Dünyanın lider finans kuruluşlarından HSBC'nin global pazarlama kampanyasını anlatan yeni reklam filmi İstanbul'da çekildi. Türk oyuncuların rol aldığı ve bazı bölümlerin Türkçe yayınladığı reklam filmi dünyanın farklı ülkelerinde yayınlanacak.

HSBC'nin global düzeyde kurumsal ve ticari bankacılık alanındaki yeni reklam filmi için Türkiye'nin tercih edilmesinin nedeni olarak Türk ekonomisinin başarı hikayesi ve bu pazara uzun vadede duyulan güven gösterildi.

HSBC, faaliyet gösterdiği 80'nün üzerinde ülke ve bölgede kurumsal ve ticari bankacılık işkollarının tanıtımı amacıyla hayata geçirdiği pazarlama kampanyası kapsamında çekilen yeni reklam filmi filminde Türk girişimciliğini anlattı. Genç bir Türk girişimcinin teknoloji alanındaki fikrini geliştirerek uluslararası bir başarı yakalamasını konu eden film İstanbul'da çekildi.

Türk oyuncuların rol aldığı film, gösterildiği ülkelerde kısmen Türkçe olarak yayınlanacak. HSBC'nin yeni reklam filminde ülke olarak Türkiye'yi seçmesinin altında HSBC Grubu'nun Türkiye pazarına olan yüksek inancının olduğunu vurgulayan HSBC Kurumsal ve Ticari Bankacılık'tan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Virma Sökmen, HSBC ekonomistlerinin Türkiye'nin 2050 yılına kadar dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına gireceği yönünde beklentileri olduğunu belirtti. Sökmen, sözlerine şöyle devam etti: "Türkiye HSBC Grubu içerisinde öncelikli pazarlar arasında yer alıyor. HSBC Grubu geçen sene Türkiye'ye yatırım yapıp, büyüyeceği öncelikli 20 pazar arasına aldı ve bu doğrultuda biz de stratejik büyüme planımızı HSBC Türkiye olarak hayata geçirdik. Türkiye ekonomisinin gücü, parlak geleceği ayrıca,

nüfüsun yarısından fazlasının 28 yaşın altında olması ve facebook, google gibi internet sitelerine olan yüksek ilgi bu kararda etkili oldu"

HSBC'nin 27.1 milyar dolar marka değeri ile BrandFinance tarafından 2011 yılında dünyanın en değerli finans markası seçildiğini belirten Virma Sökmen, yeni reklam filminde Türkiye'nin seçilmesiyle ilgili olarak şunları söyledi: "Global kampanyamızda Türk girişimciliğinin gündeme getirilmesi, Türkiye'ye olan yatırım ilgisinin daha da artmasına katkı sağlayacak. Muhteşem İstanbul görüntüleri olan bu reklam filmimiz Türkiye'nin ekonomik performansının vurgulanması açısından çok önemli ve yatırım çevrelerinin dikkatini Türkiye'ye çekecek."

Türkiye'nin en önemli değerlerinden biri olan geleneksel aile bağlarına da vurgu yapan reklam filminde HSBC "İş dünyasının uluslararası bağlantılarla büyüyeceğine inanıyoruz" mesajının altını çiziyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Türkiye Hsbc Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title