Haberler

Hayvan Pazarında "Son Gün" Beklentisi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Kırşehir Hayvan Pazarından görüntüler- Hayvan satışı pazarlığından görüntüler- Kırşehir Ticaret Borsası Genel Sekreteri Battal Çelik açıklaması Hayvan pazarında "son gün" beklentisi- Erzurum, Kars, Iğdır ve Muş gibi doğu illerinden büyük ve küçükbaş hayvanların yoğun olarak getirildiği Kırşehir Ticaret Borsası Hayvan Pazarı'nda satıcılar "son gün" hareketliliği bekliyor Kurban Bayramı'na sayılı günler kala Erzurum, Kars, Iğdır ve Muş gibi doğu illerinden yoğun olarak büyük ve küçükbaş hayvan girişinin olduğu Kırşehir Ticaret Borsası Hayvan Pazarı'nda "son gün" hareketliliği bekleniyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Kırşehir Hayvan Pazarından görüntüler- Hayvan satışı pazarlığından görüntüler- Kırşehir Ticaret Borsası Genel Sekreteri Battal Çelik açıklaması Hayvan pazarında "son gün" beklentisi- Erzurum, Kars, Iğdır ve Muş gibi doğu illerinden büyük ve küçükbaş hayvanların yoğun olarak getirildiği Kırşehir Ticaret Borsası Hayvan Pazarı'nda satıcılar "son gün" hareketliliği bekliyor Kurban Bayramı'na sayılı günler kala Erzurum, Kars, Iğdır ve Muş gibi doğu illerinden yoğun olarak büyük ve küçükbaş hayvan girişinin olduğu Kırşehir Ticaret Borsası Hayvan Pazarı'nda "son gün" hareketliliği bekleniyor.Kırşehir Ticaret Borsası Genel Sekreteri Battal Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kars, Iğdır, Muş ve Ağrı gibi illerden büyük ve küçükbaş hayvan satıcılarının Kırşehir'i tercih ettiğini, 5 bin büyük, 9 bin de küçükbaş hayvan kapasitesi olan pazarın tamamen dolduğunu ifade etti.Satıcılarda son gün beklentisi olduğunu belirten Çelik, şöyle konuştu: "Büyükbaş hayvan 5 bin liradan başlıyor, 15 bin liraya kadar çıkıyor. Küçükbaş hayvanlar da 500 ile 800 lira arasında satılıyor. Vatandaşlarımızın ilgisi küçükbaş hayvanlara daha fazla. Kurban pazarımız bir haftadır açık. Arife günü ve ondan bir önceki gün yoğunluk daha fazla oluyor. Özellikle son gün daha çok yoğunluk oluşuyor. Genelde pazara gelenler büyükbaş ve küçükbaş hayvanda fiyat araştırması yapıyorlar. Vatandaşların, son gün fiyatların düşeceğini umut ettikleri için arife gününe ağırlık vereceklerini düşünüyoruz."- Polis ekipleri sürekli sahte para uyarısı yapıyorHayvan pazarında hareketliliğin artmasıyla Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, her gün pazara gelerek sahte para ile ilgili satıcıları bilgilendiriyor. Sahte para konusunda broşür dağıtan ekipler, arife günü akşamına kadar çalışmalarına devam edecek. Kırşehir Ticaret Borsası yönetimi de sahte para tanıma cihazıyla satıcılara hizmet veriyor.Kars'tan gelen besicilerden Oktay Suzay da vatandaşların şu an genellikle fiyat araştırması yaptığını belirterek, "Son gün çok büyük satış bekliyoruz. Hayvanlarımızın tamamını satarak döneceğimizi umut ediyoruz" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Erzurum Iğdır Kars Muş Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title