Haberler

Hasene, Güney Afrika'ya Yardım Elini Uzatacak

Afrika, Ortadoğu ve Doğu Asya'da 60'a yakın ülkede mazlum müslümanlar için yardım kampanyaları organize eden İslam Toplumu Milli Görüş (IGMG), 2 yıl önce bünyesinde oluşturduğu sosyal yardım derneği Hasene ile Güney Afrika'ya açılacak.

Afrika, Ortadoğu ve Doğu Asya'da 60'a yakın ülkede mazlum müslümanlar için yardım kampanyaları organize eden İslam Toplumu Milli Görüş (IGMG), 2 yıl önce bünyesinde oluşturduğu sosyal yardım derneği Hasene ile Güney Afrika'ya açılacak. Güney Afrika'daki organizasyonlarını ve çalışmalarını artırma kararı alan Hasene Yardım Derneği, ülkede oluşturacakları projelerle muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edecek. Güney Afrika'daki çalışma şartlarını ve yapılabilecekleri yerinde görmek için Almanya'dan Güney Afrika'nın metropol kentlerinden Johannesburg'a gelen Hasene Yardım Derneği Başkanı Mesud Gülbahar ve IGMG Teşkilatlanma Başkanı Murat İleri, şehire 30 km mesafedeki Eldorado Park bölgesinde incelemelerde bulundu. Hasene heyeti ayrıca bölgedeki muhtaç ve yetim müslümanlara kumanya dağıttı. AA

Kaynak: AA / Güncel

Güney Afrika Doğu Asya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title