Haberler

Hareket Eden Dolmuştan İnerken Düşerek Yaralandı

Zonguldak'ta, durakta yolcu indirirken aniden hareket eden minibüsten düşen 48 yaşındaki Özdemir Kara, yaralandı.

Zonguldak'ta, durakta yolcu indirirken aniden hareket eden minibüsten düşen 48 yaşındaki Özdemir Kara, yaralandı. Diğer dolmuş sürücüleriyle yolcu kapma yarışına girdiği iddia edilen sürücü, gözaltına alındı.

Kaza, saat 09.30 sıralarında Bahçelievler Mahallesi Işık Yönder Caddesi'nde meydana geldi. Kent merkezi ile Bahçelievler Mahallesi güzergahında 67 M 277 plakalı dolmuş minibüsüyle yolcu taşıyan Mustafa Güngördü, cadde üzerindeki durakta yolcu indirmek için yavaşladı. Durmak üzereyken kapısı açılan dolmuştan inmek için bir ayağını dışarıya atan Özdemir Kara, iddiaya göre bu sırada dolmuşun aniden hızlanmasıyla düştü. Yerde yuvarlanan Özdemir Kara, yaralandı. Çevredekiler tarafından bir araçla Zonguldak Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Kara, tedavi altına alındı. Ayaklarında ve sol elinde kırık belirlenen Kara, buradaki ilk tedavisinin ardından Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Güzergahtaki diğer dolmuş sürücüleriyle yolcu kapma yarışına girdiği, daha fazla yolcu almak için durakta tam durmadan hareket ettiği ileri sürülen dolmuş şoförü Mustafa Güngördü, yaralı hakkında bilgi almak için aracıyla hastaneye geldiğinde gözaltına alındı. Polis, Mustafa Güngördü'yü karakola götürürken, kazayla ilgili soruşturma başlattı. - Zonguldak

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title