Haberler

Halk Oylamasına Doğru

Memur-Sen Malatya İl Temsilcisi Kerem Yıldırım, "16 Nisan'da millet, istikrar, istiklal ve istikbal için 'evet' diyerek yeni bir sistemin inşacısı olacaktır.

Memur-Sen Malatya İl Temsilcisi Kerem Yıldırım, "16 Nisan'da millet, istikrar, istiklal ve istikbal için 'evet' diyerek yeni bir sistemin inşacısı olacaktır." dedi.

Yıldırım, sendika binasında Memur Sen'e bağlı sendika kollarının temsilcileriyle yaptığı basın açıklamasında, 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yıldırım, referandumun çift başlı yönetimin, kaosların, vesayetlerin ortadan kaldırılması için tarihi bir fırsat olduğunu söyledi.

102 yıl önce sahip oldukları askeri ve teknolojik güce güvenerek Çanakkale'ye gelenlerin, milletin iman gücü karşısında asla unutamayacakları bir yenilgi aldığını hatırlatan Yıldırım, "Ancak yenilgiden ders çıkarmamış olacaklar ki 101 yıl sonra taşeronları ile alçak uçuşlarla, tank ve tüfeklerle yeniden geldiler. Yine unutmuşlardı, bu aziz milletin hangi şart altında olursa olsun esaret ve dayatmaya boyun eğmeyeceğini akıllarına getirmemişlerdi. Millet, unuttukları zaferi 15 Temmuz'da emperyalizme, siyonizme ve taşeronlarına yeniden hatırlattı, asla unutamayacakları tarihi bir ders verdi." diye konuştu.

"16 Nisan halk oylamasının, yalnızca siyasetin meselesi değil, hepimizin meselesidir." diyen Yıldırım, şunları kaydetti:

"15 Temmuz'da sadece siyasetin meselesi deyip evde otursaydık, bütün teşkilatımızı sokağa davet etmeseydik, ezanları susturan darbelerden, darbeleri püskürten selalara deyip, bütün gece boyunca sela okunması için çaba göstermeseydik şu an bu salonda oturabilir miydik? Genel merkezimizin öncülüğünde 'Memur-Sen'e Davet, Tercihimiz Evet' programları yaptık. Bu memleketin refahı için geleceği için ter döken büyük bir teşkilat olarak bir köşeye çekilip sessizce tüm bu olanları izleyemeyiz. Memur-Sen camiası olarak biz 15 Temmuz'dan sonra bir ay boyunca demokrasi nöbetlerinde meydanlarda olduk. Bu nöbetimiz 16 Nisan'a kadar sürecek. 16 Nisan'da millet, istikrar, istiklal ve istikbal için 'evet' diyerek, yeni bir sistemin inşacısı olacaktır."

Kaynak: AA / Güncel

Memur Sen Çanakkale Malatya Politika Güncel Haberler

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın Roma gezisi eleştirisine yanıt: Kamu parasını korumayı bana mı öğretecek?

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın Roma gezisi eleştirisine yanıt: Kamu parasını korumayı bana mı öğretecek?

Uyuşturucu bağımlısı genç, anne ve babasını silahla öldürüp aynı silahla kafasına ateş etti

Uyuşturucu bağımlısı genç, anne ve babasını silahla öldürüp aynı silahla kafasına ateş etti

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (29 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 29 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title