Haberler

Halk Otobüsü ile Tır Çarpıştı: 7 Yaralı

Kocaeli'nin Gölcük ilçesi D-130 karayolunda yolcu alan halk otobüsüne TIR'ın arkadan çarpması sonucu meydanda gelen trafik kazasında 8 kişi yaralandı.

Kocaeli'nin Gölcük ilçesi D-130 karayolunda yolcu alan halk otobüsüne TIR'ın arkadan çarpması sonucu meydanda gelen trafik kazasında 8 kişi yaralandı. Kaza sırasında otobüsün bahçesine girdiği evin sahibi sigara içerek izledi.

Kocaeli'nin Gölcük ilçesi D-130 karayolunda durakta yolcu alan halk otobüsüne TIR'ın arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 8 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre D-130 karayolunda Yalova istikametine gitmekte olan Ercan Dağlı idaresindeki 41 K 1804 plakalı TIR, Çiftlik Mahallesi'nde durakta yolcu alan Cevdet Yazar idaresindeki 41 GE 083 plakalı halk otobüsüne arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle yaklaşık 20 metre sürüklenen halk otobüsü ve TIR şarampole yuvarlandı. Kamyonun arkadan çarptığı otobüs savrularak evinin bahçesine girdi.

Otobüs, Karabacak ailesinin yaşadığı eve 1 metre kalarak durmasıyla evde uykuda olan 6 kişilik Karabacak ailesi ise büyük bir facia atlattı. Kazada halk otobüsünde bulunan 20 yolcudan 8'i çeşitli yerlerinden yaralanırken çevredeki vatandaşlar durumu hemen itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kaza nedeniyle olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. yaralanan Kamyon şoförü Ercan Dağlı ve otobüste bulunan Enes Duman ve Enis Çete Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine, halk otobüsü yolcuları olan Büşra Yalçın Levent Koçyiğit Kocaeli Devlet Hastanesine Murat Çalış ve İsmail Yılmaz ile Ahmet Yazar İzmit Seka Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken kaza sonrasında evinin bahçesine uçan otobüsü, inşaat halindeki binanın balkonundan izleyen Birol Karabacak ise büyük bir facia atlattıklarını dile getirdi. Kaza nedeniyle D-130 karayolunun Yalova istikametinde trafik bir müddet kontrollü olarak verilirken araçların kaldırılmasının ardından trafik normal seyrine döndü. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yalova Gölcük Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ömer 55. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 6-7 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Selahaddin Eyyubi 24. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 6 Mayıs Pazartesi 2024? Survivor kim kazandı? 6 Mayıs Pazartesi Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Gama Beyin Dalgaları: Ne İşe Yarar ve Nasıl Artırılır? Kabine toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine toplantısı kararları ne zaman açıklanacak, devam ediyor mu? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Numeroloji nedir, nasıl hesaplanır ve ne işe yarar? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Ömer canlı izle 2024! Star TV Ömer 54. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Ömer dizisi nereden izlenir? Ömer yeni bölümde neler olacak? Tarot Falı Nedir, Nasıl Yorumlanır ve Nasıl Bakılır? The King's Man: Başlangıç filmi oyuncuları kim? The King's Man: Başlangıç filmi konusu, oyuncuları ve The King's Man: Başlangıç özeti! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title