Haberler

Günün Özeti

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

İki kaza: 15 ölü, 19 yaralı

Bursa - Bursa ve Van'da bugün meydana gelen iki trafik kazasında tam 15 kişi hayatını kaybetti, 19 kişi de yaralandı.

SİHA'ları eleştiren CHP'li Tanrıkulu'na sert tepki

Ankara - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terör örgütü PKK'yla mücadelede etkin rol üstlenen silahlı insansız hava araçlarını (SİHA) eleştiren CHP'li Sezgin Tanrıkulu'na sert tepki gösterdi.

AYM'den HDP'li vekillere ret

Ankara - Anayasa Mahkemesi (AYM), HDP Şırnak Milletvekili Faysal Sarıyıldız ile Van Milletvekili Tuğba Hezer Öztürk'ün milletvekilliklerinin düşürülmesine ilişkin TBMM Genel Kurulunda alınan kararın iptal istemini oy birliğiyle reddetti.

Şerif Mardin son yolculuğuna uğurlandı

İstanbul - 90 yaşında hayata gözlerini yuman ünlü sosyolog ve siyaset bilimci Profesör Doktor Şerif Mardin, İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı.

7 hain daha öldürüldü

Ankara - Terör örgütü PKK'ya yönelik iki harekatta 7 hain daha öldürüldü.

Meteoroloji uyardı: Sıcak hava dalgası geliyor

İstanbul - Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye'nin yarından itibaren 1 hafta boyunca sıcak hava dalgasının etkisine gireceğini bildirdi.

Aykut Kocaman 'Diego Costa'yı doğruladı

İstanbul - Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Chelsea'de forma giyen İspanyol yıldız Diego Costa'nın transferi için, "Görüşmeler çok yakın gidiyordu ancak şu an olumsuz. Transfer için artık bu akşam ve yarın var. 2-3 oyuncuyla temasımız sürüyor" dedi.

Nihat Doğan'ın 16 yıl önce yaptığı itiraf

İzmir - Ünlü türkücü Nihat Doğan'ın 16 yıl önceki görüntüleri ortaya çıktı. Konser sırasında bir anısını anlatan Doğan'dan evlilik ve Erol Köse itirafı geliyor.

(İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Nihat Doğan İstanbul PKK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title