Haberler

Gümüşhane Valisi Memiş'ten Yeni Yıl Ziyaretleri

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, yeni yıl dolayısıyla bir dizi ziyarette bulundu.

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, yeni yıl dolayısıyla bir dizi ziyarette bulundu.

Vali Memiş, beraberinde Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, İl Emniyet Müdürü Orhan Kar ve İl Jandarma Komutanı Albay Cezayir Danışan ile Köprübaşı Polis Merkezi, Gümüşhane Devlet Hastanesi, İtfaiye Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve 112 Acil Komuta Merkezini ziyaret etti.

Yeni yılda görev yapan kurum personelleri ile sohbet eden Vali Memiş, hastane ziyareti sırasında yılın ilk bebeği Elanur Ödünç'e altın hediye etti.

İl Jandarma Komutanlığı ziyareti sırasında bir askerin ailesini telefonla arayan Memiş, yeni yıllını kutladığı aileyi askerle görüştürdü.

Ziyaretlerinin ardından açıklamada bulunan Memiş, Gümüşhane'nin 2017 yılında adeta şahlanış dönemi yaşayacağını belirterek, "Devlet her zaman için yaşadığı tüm olaylardan ders çıkarır ve ona göre de tedbirlerini alır. Bizde inşallah, 2017'de hem Gümüşhane özelinde hem de 81 vilayette özellikle terörle mücadele konusunu çok daha iyi yapmayı hedefliyoruz. Hem de her alanda vatandaşımıza, Gümüşhanemize 5 ilçemizle beraber, 320 köyümüzde, 440 yaylamızda yaşayan bütün vatandaşlarımıza kamu hizmetlerinden çok daha fazla faydalanmaları için ne gerekiyorsa yapacağız." diye konuştu.

Çimen de ülke olarak 2016 yılından çok büyük dersler çıkarıldığına işaret ederek, "2016 yılında çok şehidimiz oldu. 15 Temmuz şehitlerimiz oldu. Aralık ayının içerisinde de yine polisimize, jandarmamıza, vatandaşımıza hain saldırılar oldu. Ben tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. İnşallah 2017 yılında ülkemiz bu tür durumlardan kurtulur. Yeni yılın ülkemize, milletimize, İslam coğrafyasına huzurlar getirmesini, birlik beraberlik içerisinde bir yeni yıl geçirmeyi temenni ediyorum." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Ercan Çimen Okay Memiş Gümüşhane Politika Güncel Haberler

title