Haberler

Gülşen, Yerinde Duramadı

Haber-kamera İhsan DÖRTKARDEŞ İstanbul DHA İstanbul Beylikdüzü'nde düzenlenen 2. Barış ve Sevgi Buluşmaları Festivali'nde sahneye çıkan Gülşen, yaklaşık 10 bin hayranına sevilen şarkılarını söyledi, neredeyse durmadan 2 saat dans etti.

Haber-kamera İhsan DÖRTKARDEŞ İstanbul DHA

İstanbul Beylikdüzü'nde düzenlenen 2. Barış ve Sevgi Buluşmaları Festivali'nde sahneye çıkan Gülşen, yaklaşık 10 bin hayranına sevilen şarkılarını söyledi, neredeyse durmadan 2 saat dans etti. Beylikdüzü Belediyesi tarafından dün akşam düzenlenen konserde eski ve yeni şarkılarını söyleyen Gülşen, özellikle son ayların hit şarkısı 'Bangır Bangır'ı hayranları ile birlikte söylerken grubu ile birlikte dans etti. Gülşen saatler öncesinden meydanı dolduran hayranları ile birlikte 'Yatcaz Kalkcaz' ve 'Of Of', başta olmak üzere dillerinden düşürmedikleri şarkıları birlikte söyledi. Gülşen, kendisine barışı simgeleyen plaket ve çiçek veren Beylikdüzü Belediye Başkanı Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na Türkiye'nin içinde bulunduğu sıkıntılı dönemde konseri iptal etmediği için diğer sanatçı arkadaşları ve kendisi adına teşekkür etti. Gülşen, İçinde aşk ve sevgi olan hiçbir şey bence susturulmamalı dedi. Başkan İmamoğlu'nun üzerine binlerce kişi cep telefonunun ışıklarını açarak Gülşen'e 'Barış ışığı' gönderdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Beylikdüzü Belediyesi Ekrem İmamoğlu İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title