Haberler

Gül-bush Görüşmesi Başladı

Gül-bush Görüşmesi Başladı

ABD Başkanı George Bush'un Resmi Davetlisi Olarak Washigton'da Bulunan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, Beyaz Saray'da Başkan Bush ile Görüşmesi Başladı.

ABD Başkanı George Bush'un resmi davetlisi olarak Washigton'da bulunan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, Beyaz Saray'da Başkan Bush ile görüşmesi başladı.

Görüşmeye, Dışişleri Bakanı ve Başmüzakereci Ali Babacan, Hazineden sorumlu Devlet Bakanı Mehmet Şimşek, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Nabi Şensoy, Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Ertuğrul Apakan, Başbakanlık Baş Danışmanı Ahmet Çavuşoğlu ve Dışişleri Baş Danışmanı Gürcan Türkoğlu, Genelkurmay İstihbarat Dairesinden Tuğamiral Alaaddin Sevim katıldı.

Amerikan tarafından da ABD Dışişleri Bakanı Condoleeza Rice, Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı Avrupa Bürosu Şefi Judy Ansley, ABD'nin Ankara Büyükelçisi Ross Wilson ve Amerikan Genelkurmay Başkanlığından bir askeri temsilci katıldı.

Gül-Bush görüşmesinin ardından iki liderin basına ortak açıklama yapması öngörülüyor. Ardından ABD Başkanı Bush'un, Cumhurbaşkanı Gül onuruna Beyaz Saray'da vereceği öğle yemeğine geçilecek.

Kaynak: AA / Güncel
Ünlü şarkıcı Metin Arolat hayatını kaybetti

Ünlü şarkıcı Metin Arolat hayatını kaybetti

İsrail, Lübnan'ın kalbine saldırdı! Hizbullah'ın iki numaralı ismi öldürüldü

Hizbullah'ın iki numaralı ismi öldürüldü

Cinayeti çözecek ses kaydı: Amca ile işçisinin Kürtçe telefon konuşması deşifre edildi

Amca ile işçisinin Kürtçe telefon konuşması deşifre edildi

Skandal görüntüler ortaya çıktı! Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn darp edildi

Skandal görüntüler! Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn darp edildi

title
respondToVisibilityVideo(document.getElementById('contentElement'), function () { });