Haberler

Gsm Şirketine Giren Hırsızlar Kamerada

Bursa'da bir GSM şirketinin kapısını önce demir levye, ardından da inşaat makasıyla zorlayan hırsızlar kapıyı açamayınca içeri pencereden girdi.

Bursa'da bir GSM şirketinin kapısını önce demir levye, ardından da inşaat makasıyla zorlayan hırsızlar kapıyı açamayınca içeri pencereden girdi. Hırsızların binaya giriş anı, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Edinilen bilgiye göre, merkez Yıldırım ilçesi Değirmenönü Mahallesi'nde, bir GSM şirketine girmek isteyen hırsızlar güvenlik kameralarına takıldı. GSM bayiinin sahibi Adem Veysioğlu, geç saatlerde dükkanını kapatarak evine gitti. Veysioğlu'nun arkasından gelen iki kimliği belirsiz şahıs, önce kapının kilidini demir levye ile kırmak istedi. Demir levye ile açamayınca inşaat makası getiren hırsızlar kapının kilidini kırmayı başardı. Ardından tekrar levye getiren hırsızlar kapıyı bir türlü açamadı. Hırsızlar daha sonra pencereyi levyeyle kırıp içeri girdi. 2 LCD TV, 20'ye yakın cep telefonu, 1 tane bilgisayar kasası ve cep telefonu hatlarını çalan hırsızlar kayıplara karıştı.

Sabah iş yerine gelen Veysioğlu, kapıda zorlama olduğunu ve kilidin olmadığını fark etti. Veysioğlu'nun haber vermesi üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri güvenlik kameralarını kontrol edip parmak izi aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gsm Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title