Haberler

Gratis 4. Yıl Dönümünü Kutluyor

Güncelleme:

Gratis, kuruluşunun 4. yıl dönümünü muhteşem kampanyalarla kutluyor.

Kozmetik ve kişisel bakım alanında yüzlerce marka ve binlerce üründen oluşan portföyünü kendisine özel ürünlerle de zenginleştiren Gratis, 4. yıl mutluluğunu 19-21 Temmuz 2013 tarihleri arasında geçerli olacak fırsat ve sürprizlerle müşterileri ile paylaşmayı hedefliyor.

Alışveriş listenizde yer alan kozmetik ve kişisel bakım ürünlerine sahip olmak istiyorsanız şimdi tam zamanı. 19-21 Temmuz 2013 tarihleri arasında; The Balm ürünlerinde 1 alana 1 bedava ve Güneş ürünlerinde, Gratis'e Özel ürünlerde, Saç Boyalarında (tüp boyalar hariç), Kadın ve Erkek EDT ürünlerinde, Tıraş Jeli ve Tıraş Köpüklerinde %40 İndirim,

Pastel ve Alix Avien (kalem ve oje hariç), Maybelline ve Loreal (kalem hariç), Sally Hansen renkli kozmetik ürünlerinde 2.sinde %50 indirim,

Diadermine Cilt Bakım ürünlerinde %50 indirim ve Loreal Cilt Bakım ürünlerinde de 2.sinde %50 indirim ve birbirinden farklı kampanyalar sizleri bekliyor.

Gratis'in 4.yıl coşkusuna siz de katılın, muhteşem fırsatları kaçırmayın…

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title