Haberler

Gökçek'in Kanalında Mansur Yavaş'ın Kaseti Yayınlandı

Güncelleme:

Eski MHP'li ve şimdi CHP'nin Ankara adayı olan Mansur Yavaş'ın, Gökçek'in kanalında CHP'lileri kızdıracak ifadelerin olduğu kaseti yayınlandı.

Melih Gökçek'in oğlunun kanalı Beyaz TV'de CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş'ın geçmişten bir görüntüsü yayınlandı. Yavaş'ın sıkı MHP'li olduğu gençlik yıllarındaki 'aşırı' söylemleri içinde CHP'lileri kızdıracak ifadeler yer alıyor.

Eski MHP'li ve şimdi de CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş'ın görüntülerin Melih Gökçek'in oğlunun kanalında yayınlanması Gökçek-Mansur savaşının başlangıcı olarak görülüyor.

KASETTE NELER VAR?

Mansur Yavaş'ın ortaya çıkan kaseti bir konuşmasını içeriyor. Kasette Mansur Yavaş sıkı MHP'li olduğu dönemde, solun idol isimleri Deniz Gezmiş, Yılmaz Güney ve Yaşar Kemal için ağır sözler kullanıyor.

Yavaş'ın yayınlanan kasette, "Deniz Gezmiş'i, hakim katili Yılmaz Güney'i, terörist Kör Eşber'i (Eşber Yağmurdereli), Yaşar Kemal'i kahraman ilan edip, ülkücüleri mafya ve çete ilan eden azılılara soruyorum: Bu insanlar mı çete yoksa siz mi çetesiniz?" sözleri yer alıyor.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Melih Gökçek Mansur Yavaş Beyaz TV Güncel Haberler

500

Yorumlar (79)

BEYAZ TVcerimelkopsed2306@hotmail.com:

Melih Gökçek sen ne kadar maaş alıyorsun da bu kadar mal varlığına sahip oldun Beyaz TV yi Başkanlık maaşı ilemi kurdun

45
19
yanıtYanıtla
BUGRAHAN KIZILTUĞbugra@hotmail.com:

MELIH GÖKÇEK GIBI BIRINE OY VERECEGIME SAMIMI SÖYLÜYORUM IŞÇI PARTISINE VERIRIM DAHA İYİ..HIÇ OLMAZSA ADAMLAR DÜRÜST;MEMLEKETIN PARASINI ÇALMAZLAR....BEN HAYATIM BOYUNCA OYUMU MHP YE VERDIM...KEŞKE ANKARADA OLSAYDIM MANSUR YAVAŞ GIBI CIDDI SEVIYELI DÜRÜST BIRINE VERIRDIM...LAKIN NEVŞEHIRDE YAŞIYORUM...INŞALLAH ÜLKE OLARAK BU AKP-CEMAAT BELASINDAN KURULUR NORMAL BIR YAŞANTIYA DÖNERIZ..ADAMLAR DIKTATÖRLÜGE GIDIYORLAR...

41
23
yanıtYanıtla
degetxcvxcxvcx@hotmail.com:

de get

yanıt0
yanıt0
Kemal Derviştcnecati@gmail.com:

sen o oyunu komunist partiye sakla...

yanıt0
yanıt0
karabelamustafauludag41@hotmail.com:

ne yaparsın geziye gidip avanta biraya onurunumu satarsın gerçi siz alışıksınız senin gibilerinide kömür ocaklarında çalıştıracaksın ki günyüzünü göstermemek lazım

yanıt0
yanıt0
Kemal Dervişthytekrakibim@gmail.com:

bütün chp yi biraraya getirsen melih beyin kılı etmez yahu...

21
42
yanıtYanıtla
TOKMAKtokmak@hotmail.com:

EVET SIZLER VARKEN BIZLERE INSANLARIN BIR YERLERININ KILI OLMAK YAKIŞMAZ ZATEN...SIZ VATANDAŞ OLACAĞINIZA INSANLARIN BIR YERLERININ KILI OLMAYI ÖVÜNÜLECEK BİR ŞEY SANIYORSUNUZ.....BUYRUN SIZ KIL OLUN BİZ INSAN OLARAK KALALIM..

yanıt0
yanıt0
KILDA KERAMET OLSAsaab@hotmail.com:

KILDA keramet olsa davarlar dünyanın en muteber hayvanı olurdu....

yanıt0
yanıt0
KAZLI ÇESMEDE KIL OLSAYDIMyahoo@hotmail.com:

KILDA KERAMET olsa avret yerinden çıkmazdı....

yanıt0
yanıt0
tokmaktokmak@hotmail.com:

KILDA KERAMET OLSA AVRET YERINDEN ÇIKMAZDI...SIZLERI TOPLASAK ANCAK MELIH GØKÇEGIN BIR TEK KILI EDIYORMUSSUNUZ DEMEK...SIZ BÖYLE ONUN BUNUN KILI OLARAK YAŞAMAYA DEVAM EDIN....

yanıt0
yanıt0
Tüm 79 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title