Haberler

Gök "Mamaklıların" Sorunlarını Meclis Gündemine Taşıdı

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Mamaklıların günlük yaşamını olumsuz etkileyen bazı sorunlarını Meclis gündemine taşıdı.

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Mamaklıların günlük yaşamını olumsuz etkileyen bazı sorunlarını Meclis gündemine taşıdı.

CHP'li Gök, TBMM Başkanlığı'na, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yanıtlaması istemiyle bir soru önergesi verdi.

EGO'nun Mamak ilçesi Akşemsettin Mahallesi ile Kızılay arasında otobüs tahsis taleplerini yıllardır karşılamadığının altını çizen Gök, "Bu olumsuz tutumun makul bir gerekçesi var mıdır? Akşemsettin mahallesi sakinlerinin mağduriyetini gidermek için ilgililere talimat verecek misiniz?" diye sordu.

Gök, şu sorulara da yanıt istedi:

"Akşemsettin Mahallesi sakinleri elektrik arızalarında Enerjisa görevlilerine ulaşmakta büyük müşkülat yaşamaktadırlar. Bir biçimde gecikerek de olsa ulaşsalar bile Enerjisa görevlilerinin arızaya müdahale etmeleri çok gecikmeli olarak yapılabilmektedir. Özenli ve sorumlu çalışmalarını sağlamak bakımından ilgilileri uyarmayı düşünüyor musunuz?

Aynı bölgede Doğukent caddesinde Demokrasi Parkı ile İKEA arasında yol genişletme çalışmalarında 2012 yılı Ekim ayında orta refüjün sökülmesi sırasında yıkılan aydınlatma direkleri yerine yenileri konmamış olup karanlıkta kalan bölge her anlamda tehlikeli bir durum arz etmektedir. İlgilere bu eksikliklerin giderilmesi için ne zaman talimat vereceksiniz?"

Kaynak: ANKA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Levent Gök Mamak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title