Haberler

Gerçeker: Dinlenmeye Geldik

Yargıtay Başkanı Gerçeker, Kapadokya Gezisinde Telefonla Dinleme Olaylarını Hatırlatan Gazetecilere, 'Biz de Dinleniyoruz. Hepimiz Buraya Dinlenmeye Geldik' Dedi.

Yargıtay Başkanı Hasan Gerçeker, Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Muammer Aydın, YSK Üyeleri, Yargıtay Daire Başkanları ve Yargıtay üyeleri Kapadokya gezisine devam ettiler. 3 günlük Kapadokya gezisine bugün katılan Yargıtay Başkanı Gerçeker, Ortahisar Müzesi'nde gazetecilerle sohbet etti. Ancak, Gerçeker, gündeme ilişkin soruları yanıtlamadı.

Yargıtay Başkanı Gerçeker, gazetecilerin, "YSK Başkanı dinleniyoruz dedi, siz de dinleniyor musunuz?" sorusuna, "Tabi tabi biz de dinleniyoruz. Hepimiz buraya dinlenmeye geldik. Buranın doğal güzelliklerini göreceğiz" dedi.

Gazetecilerin, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile yaptığı görüşme sonrası yeni bir görüşmenin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği yönündeki sorusuna Gerçeker, "Bu konularla ilgili konuşmak istemiyorum" yanıtını verdi.

Gerçeker, "Siz de telefonlarınızın dinlendiğinden şüpheleniyor musunuz?" sorusuna ise, "Hiç o konulardan konuşmak istemiyorum" diye yanıtladı.

Gerçeker, Kapadokya'nın dünyanın sayılı doğal güzelliklerine sahip olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Burası dünyanın en doğal, en güzel harikalarından biri. Buranın yöneticileri sağ olsunlar değerini biliyorlar. Her yıl turist oranı artıyor. Ekonomiye katkısı da artıyor."

Yargıtay Başkanı Gerçeker ve yüksek yargı mensupları Ortahisar, Ürgüp ve Göreme'yi gezmeye devam edecekler. (ANKA)

(YG/ZG)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title