Haberler

Gençlik Festivaline Giden 17 Yaşındaki Kız, Sırra Kadem Batı

Güncelleme:

Aydın'ın Nazilli ilçesinde yaşayan 17 yaşındaki genç kız, bir yakınıyla gittiği Kuşadası Gençlik Festivali'nde kayboldu. Polis, 2 gündür kendisinden haber alınamayan genç kızı bulmak için çalışma başlattı.

Aydın'ın Nazilli ilçesinde yaşayan Tuğçe Yalçınkaya (17), bir yakınıyla gittiği Kuşadası Gençlik Festivali'nde kayboldu. Polis, 2 gündür kendisinden haber alınamayan genç kızı bulmak için çalışma başlattı.

FESTİVALDE KAYBOLDU

Olay, geçen Çarşamba günü saat 23.00 sıralarında Davutlar Mahallesi Sevgi Plajı'ndaki Kuşadası Gençlik Festivali alanında meydana geldi. Nazilli'de yaşayan Tuğçe Yalçınkaya, annesi Özlem Yalçınkaya'dan (37) izin alarak bir yakını ile gençlik festivaline gitti. Festivalde kalabalığın arasında kaybolan Tuğçe'den 2 gündür haber alamayan anne, durumu polise bildirdi.

"PLAJDA TELEFONUNU BULDUK, KENDİSİ YOK"

Plajda telefonu bulunan Tuğçe Yalçınkaya'nın annesi Özlem Yalçınkaya, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, "Arkadaşlar kızım kayıp. Kuşadası'nda plajda telefonunu bulduk. Ama kendisi ortada yok" diyerek yardım istedi.

Polisin kayıp genç kızı bulmak için başlattığı çalışma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kuşadası Nazilli Aydın 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (19)

mehmet:

çalıların arkasına bakın

4
22
yanıtYanıtla
BAYAN.....:

APTAL ANCA DALGA GEÇİN

yanıt8
yanıt1
mühendisss:

maşalahh demekki sen hep ordalardasın ki bakılması gereken yeri söylüyorsun

yanıt1
yanıt1
Zikret:

Evet, bekliyoruz bir tane yobaz ''Ne işi varmış kız halinde festivalde, müstehak'' falan diyecek. . . Hayret; çıkmamış daha. . . Umarım en kısa zamanda bulunur da başına bir şey gelmez. . .

14
4
yanıtYanıtla
bzztt:

geldi o yobaz, sabahlara kadar alkol ve uyuşturucu içen insanların arasında ne işi var

yanıt3
yanıt7
Büşra:

Yobazlık had safhaya ulaştı.

9
5
yanıtYanıtla
hv:

aynen

yanıt2
yanıt1
Acele edin:

Telefonu orada kız yok durum vahim gibi görünüyor, hayatı tehlikede olabilir

12
0
yanıtYanıtla
SEMA:

YAA O YOBAZLIKSA BEN BURDAYIM. KIZIN NE İŞİ VAR TEK BAŞINA BUKADAR ÖKÜZ YOBAZ ERKEK VARKEN ORTADA. SEN KENDİ KİZİNİ GÖNDER. BENİM YOBAZLIĞIM SENİ ENTERESE ETMEZ

6
5
yanıtYanıtla
BAYAN...:

mal mısın ya bayansın galiba tek dısarı cıkmıyor musun sen aptal sanane ıstediği saatte cıkar gezer sanane zaten senin gibi mahlukların yuzunden insanların başına olay geliyor zihniyetsiz düşüncesiz CAHİLLLLL

yanıt3
yanıt2
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title