Haberler

Gaziantep'te bir okul daha eğitim öğretime hazır

Güncelleme:

24 derslikli Tepebaşı Anadolu Lisesi eğitim öğretime açıldı.

Yeni nesil okullarımızdan olan okulun ilk gününde öğrencileri yalnız bırakmayan Vali Gül, Gaziantep'te her şeyin her geçen gün daha da iyiye gittiğini aktararak "Cumhuriyet tarihinde yapılan dersliğin %25'i kadar derslik 2 yılda tamamlanacak, bunlara ek hayırseverlerimizle 4 bin derslik daha yapacağız ve derslik sorununu tamamen çözeceğiz. Bunları yaparken isteğimiz Gaziantep'te ki gençlerimizin daha iyi eğitim alması. Sadece fiziki altyapı tabi ki yeterli değil. Bunun için Spor Şehri Gaziantep, Ben Okuyorum Gaziantep Okuyor, Gazişehir Öğrenci Meclisi projelerini hayata geçirdik. Her bir öğrencimizin yeteneği doğrultusunda bir enstrüman çalması, lisanslı olarak bir spor dalıyla ilgilenmesi, öğretmenlerinizin ise öğrencilerimizle beraber bu aktivitelere katılması eğitim öğretimimizin bir basamak daha yukarıya çıkmasını sağlayacak. Emeği geçen öğretmenlerimize, velilerimize teşekkür ediyorum. Bu işte lokomotif olan onlar" dedi.

Belediyeler tarafından temin edilen arsalara hayırseverlerimiz ve Milli Eğitim Bakanlığımızın katkıları ile yeni okullar, yeni spor salonları yapıldığını belirten Gül, Gaziantep'in diğer alanlarda olduğu gibi eğitimde de birlikte hareket ettiğinin altını çizdi.

Gül ayrıca öğrencilere seslenerek bu yıl Gaziantep'te gerçekleştirilecek Teknofest yarışmaları için son başvuru tarihinin 28 Şubat olduğunu hatırlatarak başvuru yapmalarını istedi.

Gaziantep Milletvekili Müslüm Yüksel, yeni eğitim öğretim döneminin hayırlı olması temennisinde bulunarak eğitim noktasında her zaman Gaziantep'in destekçisi olacaklarını söyledi.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise, eğitimde Gaziantep'e dair çok ciddi pozitif ayrımcılık yapıldığını belirterek yerel kalkınma olarak eğitimi merkeze aldıklarını ifade etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe de yeni eğitim öğretim döneminin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Konuşmalar sonrasında Vali Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve protokol üyeleri ile okulun açılışını gerçekleştirerek öğrencilerle sohbet etti.

Vali Gül ve protokol üyeleri daha sonra Fadıloğlu İmamhatip Ortaokulu'nu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cumhuriyet Gaziantep Güncel Haberler

Muharrem İnce, genel merkez binasının kapısına kilit vurdu

Muharrem İnce, genel merkez binasının kapısına kilit vurdu

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Pazarcılıktan suç örgütü yöneticiliğine! Çapkanlar'ın lüks araçları ve tekneleri görüntülendi

Pazarcılıktan suç örgütü yöneticiliğine! Çapkanlar'ın lüks araçları ve tekneleri görüntülendi

Bakmadan Geçme

19 Mayıs yol koşusu ne zaman nerede yapılacak, şartları ne, yol kaç km (MARATON İZMİR)? 19 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? Fury Usyk maçı nasıl izlenir? Tyson Fury Usyk maçı Türkiye yayını var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! #128167 Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki #9917 #128250 CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Mayıs günün maçları nereden izlenir? #9917 #128250 Son Kale Hacıbey filmi oyuncuları kim? Son Kale Hacıbey filmi konusu ne? Son Kale Hacıbey ne zaman, nerede çekildi? #128250 Kırımlı filmi oyuncuları kim? Kırımlı filmi konusu ne? Kırımlı ne zaman, nerede çekildi? #128250 Allah Yazdıysa Bozsun filmi oyuncuları kim? Allah Yazdıysa Bozsun filmi konusu ne? Allah Yazdıysa Bozsun ne zaman, nerede çekildi? #128250 Dominik Cumhuriyeti bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #129342 Güney Kore bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? Bulgaristan bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #129342 Dallas Mavericks OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! #127936 Panathinaikos Aris maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Panathinaikos Aris maçı şifresiz mi? #9917 Torino Milan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Torino Milan maçı şifresiz mi? #9917
Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title