Haberler

Galatasaray Engelliler İçin Gece Düzenledi

Galatasaray Kulübü, Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ve Engelli Vatandaşlar İçin 'Başarıya Giden Adımlar' Adıyla Bir Gece Düzenledi.

Galatasaray Kulübü, tekerlekli sandalye basketbol takımı ve engelli vatandaşlar için ''başarıya giden adımlar'' adıyla bir gece düzenledi.

Swissotel'de basına kapalı yapılan gece öncesinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Adnan Polat, sosyal sorumluluk gereği, engelli vatandaşların engellerini ortadan kaldırıp, onlara olanaklar tanınması gerektiğini belirterek ''Dezavantajlı vatandaşlarımızı, toplumun içinde aktif ve üretken vatandaş haline getirmeliyiz'' dedi.

Polat, şöyle devam etti:

''En büyük rakibimiz, ezeli dost, ebedi rakip Fenerbahçe'nin de bu konuda çok aktif olmasını arzu ediyoruz. İki kulübün ortaya koyacağı rekabet ilgiyi artıracak, diğer kulüpleri ve vatandaşların bu konuda daha hassas davranmalarını sağlayacaktır. Tekerlekli sandalye basketbol takımımızın 3. sezonu ve şu ana kadar hiçbir takıma yenilmedi. Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde de grubunda birinci oldu. İnşallah mayıs ayında kupayı kaldıracağız.''

Polat, gecede 1 milyon YTL'nin üzerinde bir gelir beklediklerini belirterek, ''Gecede elde edilecek gelirin bir bölümünü Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'na aktaracağız, diğer bölümüyle de alabileceğimiz kadar tekerlekli sandalye alıp, engelli vatandaşlara dağıtacağız'' dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title