Haberler

Galatasaray Beşiktaş Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig 31. hafta karşılaşmasında Galatasaray evinde Beşiktaş'ı ağırlayacak. Türk Telekom Arena'da oynanacak Galatasaray maçında galibiyete ulaşan takım şampiyonluk yarışında bir adım daha öne geçmiş olacak. Peki Galatasaray Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Galatasaray Beşiktaş maçına dair detaylar...

Süper Toto Süper Lig 31. hafta derbi karşılaşmasında Galatasaray ile Beşiktaş kozlarını paylaşacak. Süper Lig'in bitmesinde 4 hafta kala şampiyonluk yarışı için Başakşehir, Beşiktaş ve Galatasaray kıyasıya yarışıyor. Yarın akşam oynanacak maçta nefesler tutulacak. Peki merakla beklenen Galatasaray Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Galatasaray Beşiktaş derbisine dair her şey…

GALATASARAY BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Spor Toto Süper Lig 31. hafta Galatasaray Beşiktaş maçı 5 Mayıs Pazar günü saat 19.00'da beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmanın hakemi Bülent Yıldırım olarak belirlendi.

GALATASAY VE BEŞİKTAŞ SON DURUM NE?

Dev derbi öncesi Galatasaray'da Marcao'nun durumu belirsizken Beşiktaş'ta Medel sakatlığı nedeniyle Galatasaray'a karşı forma giyemeyecek.

Derbi öncesi Galatasaray 60 puanla ikinci sırada yer alıyor. Sarı-Kırmızılı ekip bu sezon 30 maçta 17 galibiyet, 9 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı.

Beşiktaş ise Şenol Güneş yönetiminde çıktığı 30 maçta 17 galibiyet, 8 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. Beşiktaş 59 puanla üçüncü sırada bulunuyor.

DERBİDE GÖZLER MUSLERA VE KARİUS'DA

Bu hafta oynanacak Galatasaray-Beşiktaş derbisinde Galatasaray kalesindeki Fernando Muslera 30 lig maçında 29, Beşiktaş kalesindeki Loris Karius'ta 26 lig karşılaşmasında 32 gol yedi.

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında 5 Mayıs Pazar günü Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak derbide gözler iki takımın kalecilerinde olacak. Şampiyonluk yarışında yer alan iki takımdan Galatasaray'ın kalesini Fernando Muslera koruyacak iken Beşiktaş'ta ise Loris Karius yer alacak. Kaybedenin yarışta gerileyeceği müsabakada iki kalecinin performansı derbinin kaderini belirleyebilir.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Galatasaray Beşiktaş Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title