Haberler

Fuarda Ekmek Arası Sucuk İkram Edildi

Güncelleme:

Kayseri'de 8. Düzenlenen Tarım ve Hayvancılık fuarı Dünya Ticaret Merkezinde törenle açıldı.

Kayseri Ticaret Borsası Tarım Fuarında Ekmek Arası Sucuk İkram Edildi…

900 firmanın katıldığı fuarda Kayseri Valisi Şerif Yılmaz, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Özkan Kayacan, Kayseri Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Ünlü ve Başkan Vekili Mehmet İştahlı, Kayseri Esnaf ve Sanatkâr Odaları Birliği Başkanı Mustafa Alan, Kocasinan Ziraat Odası Başkanı Abdulkadir Güneş ve birçok firma ve çiftçinin katıldığı fuarda Kayseri Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Ünlü yaptığı konuşmada,

'' İlimiz adına önemli bir buluşmada böyle anlamlı bir birlikteliğin parçası olmaktan mutluluk duyuyorum.

Günümüzde tarımdaki gelişmelerin en iyi takip edildiği yerler tarım fuarlarıdır. Tarım, Küresel rekabetin yaşandığı dünyamızda Stratejik bir öneme sahiptir. Günümüzde tarımdaki gelişmelerin en iyi takip edildiği yerler Tarım fuarlarıdır. Ülkemizde her geçen gün tarım teknolojisinde ilgili çok güzel gelişmeler oluyor. Bu gelişmeler ve yenilikler ile ilgili çiftçilerimiz ve üreticilerimizin haberdar olması çok önemli. Biz Ticaret Borsası olarak Şehrimizde Tarım ve Hayvancılığın gelişmesi ile ilgili faydalı olacak her türlü çalışmaya destek vereceğimizi özellikle belirtmek isterim '' dedi.

Konuşmaların ardından Kayseri Tarım ve Hayvancılık Fuarı Valisi Şerif Yılmaz tarafından açıldı.

Açılışın ardından Kayseri Ticaret Borsası tarafından 3 bin kişiye sucuk ekmek dağıtıldı. Fuar alanında sucuk ekmek için uzun kuyruklar oluştu. Kayseri Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Ünlü ve Başkan Vekili Mehmet İştahlı fuara katılanlara kendi eliyle sucuk pişirip servis yaptı. Kayseri Ticaret Borsası standını ziyaret eden Kayseri Valisi Şerif Yılmaz'a ekmek arası sucuk ikram edildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Şerif Yılmaz Mustafa Alan Şaban Ünlü Kayseri Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title