Haberler

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Öz Büro İş Sendikası Gaziantep Şube Başkanı Mustafa Şahin, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) tepki gösterdi.

Öz Büro İş Sendikası Gaziantep Şube Başkanı Mustafa Şahin, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) tepki gösterdi.

Şahin, yaptığı yazılı açıklamada, 15 Temmuz gecesi ordu içindeki FETÖ hainlerinin savaş uçakları, tanklar ve ağır silahlarla saldırdığı Türkiye'yi canı pahasına savunan kahraman Türk milletinin sadece darbeyi önlemediğini, aynı zamanda ülkeyi işgalden kurtardığını belirtti.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin TBMM'nin, emniyet merkezlerinin, Milli İstihbarat Teşkilatı'nın, belediyelerin ve boğaz köprülerinin darbeci hainler tarafından hedef alınması bu kalkışmanın bir askeri darbeden çok işgal girişimi olduğunu gösterdiğini kaydeden Şahin, "Milletimiz ülkesine sahip çıkmış, iradesini çiğnetmemiş, hainlere ve efendilerine haddini bildirmiştir. Türkiye düşmanı ülkelerin kuklası olan bu hain yapı, milletimizden ve devletimizden hak ettiği cevabı aldı, alacak. 15 Temmuz direnişi bütün dünyaya göstermiştir ki ne gizli ilişkiler, ne kahpe senaryolar, ne de kalleşçe kalkışmalarla bu ülkeye kimse operasyon yapamaz ve kimse 80 milyonun kardeşliğini bozamaz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Gaziantep Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title