Haberler

Eyüp'te Ramazan Hazırlıkları Sürüyor

Güncelleme:

Eyüp Belediyesi, "On bir Ayın Sultanı" Ramazan ayında vatandaşlar için çok özel iftar programları hazırlıyor.

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Ramazan hazırlıklarını yerinde inceleyerek denetimlerde bulundu.

Eyüp Belediyesi Kutlu Doğum Haftası'nda gerçekleştirdiği etkinlikleri büyük ilgi görürken, Ramazan ayı içinde de sürpriz programlar hazırlayacak. Başkan İsmail Kavuncu, Başkan Yardımcısı Erkan Ocak ile birlikte hazırlıkların yapılacağı Eyüp Sultan Meydanında incelemelerde bulundu. Eyüp Sultan Camii Meydanı'nda da özel bir etkinlik organize edileceğini belirten Başkan İsmail Kavuncu, "Bu yıl Eyüp Sultan'da Ramazan çok daha farklı kutlanacak. Birçok sürprizlerimiz olacak" dedi.

Ayrıca yaz etkinlikleri için hazırlanan Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi'nin hemen önünde yer alan etkinlik alanında Osmanlı mimarisi otantik ahşam evler kurulacak. Otantik Osmanlı evlerinin çalışmalarını ekibiyle birlikte inceleyen Başkan Kavuncu, Eyüplülerin Ramazan ayı boyunca sıkıntı yaşamaması için çalışmaların bir an önce bitirileceğini açıkladı. Otantik evlerden oluşan bir sokak yapacaklarını ı belirten Başkan, "vatandaşların hem alışveriş yapacağı, hem yemek yiyeceği hem de ünlü sanatçıların konserlerini dinleyeceği bir etkinlik alanı oluşturuyoruz" dedi.

Başkan Kavuncu, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının en güzel yaşandığı Ramazan ayında her gün vatandaşlarla bir araya geleceklerini söyledi. Ramazan ayı boyunca kimsenin mağdur olmaması için çalışmaları hızlandırdıklarını belirten Başkan İsmail Kavuncu, ihtiyaç sahiplerinin de Ramazan ayı boyunca yanlarında olacaklarını kaydetti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İsmail Kavuncu Eyüp Sultan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title