Haberler

Eskişehir'de 2 Ayrı Kazada 10 Kişi Yaralandı

Ara Sokaktan Çıktı, Dolmuşu Devirdi

ARA SOKAKTAN ÇIKTI, DOLMUŞU DEVİRDİ

ESKİŞEHİR'de meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında 10 kişi yaralandı. Bahçelievler Mahallesi'ndeki kazada ara sokakta çıkan hafif ticari araç, dolmuş minibüse çarptı. Dolmuş, çarpmanın etkisiyle inşaat önündeki kum yığını üzerine yan yatarak devrildi.

Şeker Mahallesi Sivrihisar Caddesi'nde dün saat 17.00 sıralarında meydana gelen olayda Yasin Burma (32) yönetimindeki 26 TZ 935 plakalı otomobil, karşı yönden gelmekte olan Ali Kalkan (32) yönetimindeki 26 PA 718 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada sürücüler Ali Kalkan, Yasin Burma ile her iki araçta bulunan Nevin Sönmez (40), Gözde Sönmez (9) ve Sultan Başgöl (37) yaralandı. 5 yaralı 112 ambulansıyla götürüldükleri Eskişehir Devlet Hastanesi'nde gerekli tedavileri yapıldıktan sonra taburcu edildi.

Bahçelievler Mahallesi Şimşek Caddesi'nde dün akşam saat 20.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında ise ara sokaktan çıkan Ahmet Yağcı (26) yönetimindeki 43 EC 526 plakalı hafif ticari araç, kent içi yolcu taşıyan Mehmet Çakmak (26) yönetimindeki 26 D 0090 plakalı dolmuş minibüse çarptı. Dolmuş minibüs çarpmanın etkisinde inşaat halindeki bir binanın önünde bulunan kum yığını üzerine yan yatarak devrildi. Kazada yaralanan araç sürücüleri Mehmet Çakmak, Ahmet Yağcı ile dolmuş minibüs içerisinde yolcu olarak bulunan Sercan Ezim (23), Hüseyin Sandıkçı (33) ve Semra Güney (22) ambulansla Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil serviste tedavileri ayakta yapılan 5 yaralı daha sonra taburcu edildi.

DOLMUŞTAKİLERİ KUM YIĞINI KURTARDI

Vatandaşlar, hafif ticari aracın aşı hızla gelerek caddeden geçmekte olan dolmuş taksiye çarptığını söyleyerek, "Dolmuş inşaatın önündeki kum yığını üzerine devrildi. Kum yığını olmasaydı dolmuştakiler ölürdü" dedi.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü yetkilileri toplam 10 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan trafik kazası ile ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500

Yorumlar (1)

Mehmet Gungor:

Bakkaldan mı alıyorsunuz kardeşim ehliyeti herkes şoför olmuş !!! Ben o dolmuşta olacaktım varya …

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title