Haberler

Esenler'de Su Baskını

Esenler'de evini su basan Ahmet Yücel, suyun çekilmesi için İSKİ'den yardım istedi.

Esenler'de evini su basan Ahmet Yücel, suyun çekilmesi için İSKİ'den yardım istedi. Yücel'in telefondaki yetkiliden 'Yetişemiyoruz bir nöbetçi ekibimiz var' cevabını alması dikkat çekti.

Haber - Kamera : Ozan URAL / İSTANBUL DHA

İstanbul'da gece saatlerinde etkisini arttıran sağanak yağış, birçok semtte su baskınlarına neden oldu. Kemer Mahallesi'nde evini su bastığı için Esenler İSKİ Şube Müdrülüğü'ne haber veren Ahmet Yücel'in yetkililerden, 'Yetişemiyoruz bir nöbetçi ekibimiz var' cevabını alması dikkat çekti.

Her yağmur yağdığında aynı sıkıntıyı yaşadığını söyleyen Yücel, "4 tane çoçuğum var. Her yağmurdan sonra evimi lağım suyu basıyor, çoçuklarımda mikroptan dolayı yaralar çıktı" diye konuştu. Yücel'in evine gelen Esenler Belediyesi'ne ait ekipler ise suyun seviyesinin düşük olması nedeniyle ellerindeki motorun suyu çekemeyeceğini belirterek evden ayrıldı. Sabaha kadar kendisinin suyu boşaltmaya çalışacağını belirten Yücel, "Sabah yağmur yağacak evi yine su basacak" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Yücel İstanbul Esenler Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title