Haberler

Erzincan - Refahiye'de Otomobiller Çarpıştı: 1 Ölü 9 Yaralı

Refahiye'de otomobiller çarpıştı: 1 ölü 9 yaralıERZİNCAN'ın Refahiye ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 3'ü ağır 9 kişi yaralandı.

Refahiye'de otomobiller çarpıştı: 1 ölü 9 yaralı

ERZİNCAN'ın Refahiye ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 3'ü ağır 9 kişi yaralandı.

Kaza bugün saat 13.30 sıralarında Erzincan- Sivas karayolunun 69'uncu kilometresinde Refahiye ilçesi girişinde meydana geldi. Sivas yönünden Erzincan'a gelmekte olan Musa Oğuz'un kullandığı 34 VU 7285 plakalı otomobil, Refahiye'den Sivas yönüne gitmek isteyen Fahri Haberdar yönetimindeki 06 AT 5674 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada sürücü Musa Oğuz'un 58 yaşındaki yakını Yayla Oğuz hayatını kaybetti. Bu otomobilde bulunan sürücü Musa, Rukiye, Esma, Haydar, Elif Safiye, Ecrin Nur Oğuz ile diğer otomobildeki Fahri Haberdar, Mesadet Haberdar, Rahime Durdu Doğan yaralandı. Yaralılardan Musa, Rukiye ve Esma Oğuz'un durumlarının ağır olduğu bildirildi. Yaralılar, bölgeye sevk edilen ambulanslar ile Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Özel Neon Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erzincan Refahiye Sivas 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title