Haberler

Ertuğrul Mahallesi De Yeni Muhtarlık Binasına Kavuşuyor

Güncelleme:

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, uygun durumda olmayan mahalle muhtarlık binalarını modern binalarla yenilemeye devam ediyor.

Altınova, 100. Yıl, Çınarlı ve Aydoğdu Mahallesi'nden sonra Ertuğrul Mahallesi de yeni muhtarlık binasına kavuşuyor.

BAŞKAN EŞKİNAT ERTUĞRUL MAHALLESİ'NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Ertuğrul Mahallesi'nde vatandaşlarla buluşarak mahallede incelemelerde bulundu. Mahalle muhtarlığı binasının hizmet vermek için son derece yetersiz olduğunu bildiklerini ifade eden Eşkinat, Ertuğrul Mahallesi Muhtarı Ertan Yenice ile bilgi alışverişinde bulunarak yeni muhtarlık binası ile ilgili de bilgilendirmede bulundu.

YENİ MUHTARLIK BİNASININ MUTFAĞI VE TUVALETİ BULUNUYOR

Kendine ait mutfağı ve tuvaleti olan, modüler yapıda, 21 metrekare alana sahip yeni muhtarlık binası, şu anki Ertuğrul Mahallesi Muhtarlığının bulunduğu alana yapılacak. Yeni muhtarlık binası kısa süre içinde yerine yerleştirilerek mahalle sakinlerinin hizmetine sunulacak.

EŞKİNAT: "YENİ HİZMET BİNASI ERTUĞRUL MAHALLESİ'E HAYIRLI OLSUN"

Muhtarlık binasının yenilenmesi için talimat veren Başkan Eşkinat, "100. Yıl, Çınarlı, Aydoğdu ve Altınova Mahallelerimizin muhtarlık binaları yetersizdi. Onları yeniledik. Ertuğrul Mahallesi, şehrin göbeğinde bulunan en önemli mahallelerimizden biri. Muhtarlık binası da bu mahalleye hizmet verebilmekten son derece uzak. Şimdi Ertuğrul Mahallesi muhtarlık binamızı da modern, kullanışlı ve vatandaşlarımıza sağlıklı bir şekilde hizmet verebilecek modern muhtarlık binamızla değiştiriyoruz. Mahalle sakinlerimize ve Süleymanpaşa'ya hayırlı olsun," diye konuştu.

YENİ BİNA İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Öte yandan, muhtarlık binası için çalışmalara vakit kaybetmeden başlandı. Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hilmi İşsever ve Fen İşleri Müdürü Halit Ariş muhtarlık binasına gelerek incelemelerde bulundu. Eski, kullanışsız muhtarlık binası kısa süre içinde yıkılarak yerine yeni bina yerleştirilecek.

MUHTAR YENİCE BAŞKAN EŞKİNAT'A TEŞEKKÜR ETTİ

Ertuğrul Mahallesi Muhtarı Ertan Yenice ise muhtarlık binasını yıllar önce kendi kısıtlı imkânları ile yaptırdıklarını ve şu anda hizmet veremez duruma geldiklerini belirterek, yeni hizmet binası için Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'a teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ekrem Eşkinat Süleymanpaşa Tekirdağ Yenice Güncel Haberler

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Bakmadan Geçme

Galatasaray Pınar Karşıyaka Play Off Serisi kaç kaç, kim önde? Galatasaray Ekmas Pınar Karşıyaka Play Off maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Mayıs Basketbol Play Off CANLI İZLE! Antalyaspor Adana Demirspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Antalyaspor ADS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kanada bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Antalyaspor Adana Demirspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Antalyaspor ADS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Tayland bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Sırbistan bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? 16-17 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Antalyaspor Adana Demirspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs Antalyaspor ADS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Ateş Kuşları yok mu, Ateş Kuşları final mi yaptı? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 18 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! 17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title