Haberler

Ertuğrul Günay'ın Yeğeni Sunum Yaparken Öldü

Güncelleme:

İzmir bağımsız milletvekili Ertuğrul Günay'ın yeğeni Özcan Özyurt, çalıştığı şirkette sunum yaparken kalp krizi geçirip öldü.

İzmir bağımsız milletvekili Ertuğrul Günay'ın yeğeni 46 yaşındaki Özcan Özyurt kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi. Acı haberi sabah saatlerinde alan Günay, İzmir'de düzenleyeceği basın toplantısını iptal edip, cenazeye katılmak üzere Ordu'ya gitti.

SUNUM YAPARKEN KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Bağımsız milletvekili Ertuğrul Günay, bugün İzmir'de basın toplantısı düzenleyecekti. Ancak yeğeni Özcan Özyurt'un İstanbul'da çalıştırdığı şirkette sunum yaparken kalp krizi sonucu hayatını kaybetmesi nedeniyle toplantı iptal edildi.

Günay, İzmir yerine cenazenin kaldırılacağı memleketi cenazeye katılmak üzere Ordu'ya gitti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ertuğrul Günay İzmir Ordu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında?
500

Yorumlar (28)

TÜRKİYEM:

9 ŞUBAT 1969DA MHP KURULDU VE MHP GELDİĞİ ANDA KÜRT SORUNLARI ÇIKMIŞTIR VE MHPNİN KURULMASI İLE IRKÇILIK BAŞLAMIŞTIR ÜLKEMİZDE. 1969DA KÜRTLER TÜRKİYEDEN SINIR DIŞINA EDİLMEK İSTENİNCE VE KÜRTLER DE HAKLARINI SAVUNABİLMEK İÇİN DAĞDAN MÜCADELEYE BAŞLADILAR . VE ORTA ASYADAN TÜRKLER ANADOLUYA GELİRKEN ZATEN KÜRTLER HEM BU COĞRAFYADA VARDILAR HEM DE MÜSLÜMANDILAR. TÜRKLER ÖNÜNE GELEN MİLLETLERİN YUVALARINI YIKARAK EN SON ANADOLUDA TÜRKLER KÜRTLER BERABER TÜRKİYE ÇATISI ALTINDA 1969A KADAR BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE YAŞADILAR LAKİN MHP KURULDUKTAN SONRA KÜRTLER DIŞLANDI. KOYU BİR MHPLİ OLARAK VİCDAN AZABI ÇEKTİM YILLARCA VE ARTIK HDPYE OY VERECEĞİZ.

11
18
yanıtYanıtla
kaptan55Mobil-ANDROID:

O Allah ki ne büyük. İnanmayanı taş kessin. Sayın GÜNAY Allah burnundan fitil fitil getirecek yaptıklarını unutma. Ölene Rahmet diliyorum. Seni Allah a havale ediyorum. Ve hakkımı helal etmiyorum. Bu seçimde sana oy veren zihniyete de yazık.

6
13
yanıtYanıtla
CAFER:

DİYANET GERÇEKTEN KAPATILMALI BİZDE MÜSLÜMANIZ HALKA VE KAMUYA NE HİZMET SUNDUĞU ORTAYA ÇIKTI HANGİ CAMİYE NE YARDIMI YAPIYOR ÖYLE LAF DİYE KONUŞMUYACAN BEY EFENDİ ARAŞTIRICAN KİM DİYANETE GİDİYOR SORU SORUYOR KAPISINDAN İÇERİ GİREMEZSİN SEN BİLİYOMUSUN HELAL DEN HARAM DAN DEM VURUYOR 3000 TL MAAŞ ALIYOR YAN GELİP YATIYOR TAŞRADAKİ MÜFTÜLÜKLERDE MİLLET İŞE BİLE GİTMİYOR EZBERE LAF KONUŞMUYACAN EFENDİ TABİKİ DİYANET KAPATILMALI DEVLETİN SIRTINDA KAMBUR OLMUŞ DURUMDA TRİLYONLAR HAVADA UÇUŞUYOR BİRİLERİ ÇIKMIŞ ÇEREZ DİYOR EMEKLİLİK 65 OLSUN DİYOR ASGARİ ÜCRETLİNİN CANI ÇIKSIN DİYOR HEY YAVRUM HEY

8
10
yanıtYanıtla
cCc ALP_EREN cCc Mobil-ANDROID:

ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN.

13
2
yanıtYanıtla
sevilay:

KRAL FAHD GİBİ YİYOR HELALDEN HARAMDAN DEM VURUYOR KOMŞUSU AÇKEN KENDİ TRİLYONU ÇEREZ GÖRÜYOR DİYANET KAPATILMALI

4
10
yanıtYanıtla
YAKUP RİZELİOĞLU:

ERTUĞRUL GÜNAY''A BAS SAĞLIĞI DİLERİM GERİDE KALAN AİLESİNE ALLAH SAPIR VERSİN .

13
1
yanıtYanıtla
AKPÇİ:

BİZ AKPÇİLER ÇOK DÜRÜST ADİL İNSANLARIZ

2
11
yanıtYanıtla
pkk terör demek -- ........mobilWeb@haberler.com:

LAN bende sevinmiştim bu öldü diye

4
8
yanıtYanıtla
KÜRT KARDEŞ:

HERKES BİRGÜN ÖLÜMÜ TATACAKLAR AMA BİLEN YOK DEĞİLMİ ESKİ BAKAN BİR BAKANLIKTAN ALINDIN PARTİ KÖTÜ OLDU DEMEKKİ CHP TABANI HEP ÇIKAR

4
6
yanıtYanıtla
EmremobilWeb@haberler.com:

Bu Kadar yolsuzluga bu kadar zenginlige kalp bile dayanmiyor artik :

3
6
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title