Haberler

Ergün'den Kahramanlar'a Nezaket Ziyareti

Güncelleme:

Cengiz Ergün, Saruhanlı ilçesine bağlı Mütevelli Belde Belediye Başkanı Süleyman Kahramanlar'a nezaket ziyaretinde bulundu.

MANİSA Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Saruhanlı ilçesine bağlı Mütevelli Belde Belediye Başkanı Süleyman Kahramanlar'a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette, Manisa ve Mütevelli belediyelerinin çalışmaları hakkında iki başkan görüş alışverişinde bulundu.

Koldere Belde Belediyesi'nin Atatürk heykeli ve Cumhuriyet Meydanı açılış töreni için Saruhanlı ilçesinde bulunan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Mütevelli Belde Belediye Başkanı Süleyman Kahramanlar'a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Belediye Başkan Yardımcıları Tamer Çipiloğlu, Hasan Eryılmaz, Cem Çöllü, MHP İl Başkanı Tamer Akkal, Merkez İlçe Başkanı Engin Kabadağ ve Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Pabuççuoğlu da hazır bulundu. Ziyarette, Manisa ve Mütevelli belediyelerinin çalışmaları hakkında başkanlar görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve beraberindekilere teşekkürlerini sunan Mütevelli Belediye Başkanı Süleyman Kahramanlar, Manisa Belediyesi ile sürekli işbirliği halinde olduklarını, belediyecilik konusunda eksiklerinin Manisa Belediyesi tarafından giderildiğini söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cengiz Ergün Saruhanlı Koldere Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title