Haberler

Erdoğan'ın "Cumhurbaşkanlığı Türkiye Vizyon Belgesi"Ni Açıklaması

Seçimler için 2 yeni şarkı hazırlayan sanatçı Uğur Işılak: "12 13 yıllık bir süreçte sürekli Başbakan'la birlikte olmak, aynı zamanda eserle şiirle katkı sağlamış olmak ve halkla bütünleşmiş olmak, Türkiye'nin yüzde 50'siyle bu manada bu eserlerle buluşmak gerçekten gurur verici bir hadise" "Geçmişe dönüp baktığımda 'ne güzel bir süreç yaşamışız' diyorum.

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimlerde kullanması için 2 yeni şarkı  hazırlayan sanatçı Uğur Işılak, 12-13 yıllık bir süreçte sürekli Başbakan Erdoğan ile birlikte olmanın, eserle şiirle katkı sağlamanın gurur verici olduğunu belirtti.

Erdoğan'ın "Cumhurbaşkanlığı Türkiye Vizyon Belgesi"ni açıkladığı Haliç Kongre Merkezi'ndeki salonda Işılak'ın yeni bestelediği "Seninleyiz Erdoğan" ve "Bu Milletin Adamı Erdoğan" adlı iki eseri de çalındı.

Işılak, yerel seçimlerde yaptığı "Dombra" aldı eserinin cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de kullanılacağını belirterek, buna ilaveten 2 yeni eser daha bestelediğini söyledi.

Uğur Işılak, 2002'de AK Parti ilk kurulduğunda Başbakan Erdoğan ile birlikte bu yola çıktıklarını ifade ederek, AK Parti'nin iktidara yürümesinin o dönemde kullanılan "Haydi Anadolu" adlı eseriyle olduğunu kaydetti.

Aradan geçen 12 yılın ardından "Dombra" adlı eseriyle güzel bir seçim atmosferi yaşandığını dile getiren Işılak, şöyle devam etti:

"Şimdi de cumhurbaşkanlığı sürecine 3 eserle gidiyoruz. Az değil bu. 12-13 yıllık bir süreçte sürekli Başbakan'la birlikte olmak, aynı zamanda eserle şiirle katkı sağlamış olmak ve halkla bütünleşmiş olmak, Türkiye'nin yüzde 50'siyle bu manada bu eserlerle buluşmak gerçekten gurur verici bir hadise. Geçmişe dönüp baktığımda 'Ne güzel bir süreç yaşamışız' diyorum. İnşallah yolun sonuna kadar da Başbakan'la ve müstakbel cumhurbaşkanımızla birlikte olmaya, yürümeye devam edeceğiz. "

Sanatçı Uğur Işılak, yeni parçalarında yolun bitmediğini, uzun bir yolculuğa çıkıldığını ima etmeye çalıştıklarını anlattı. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Uğur Işılak Türkiye Haliç Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title