Haberler

Erdemoğlu Holding'in Gaziantep'te Yaptırdığı Okul Törenle Açıldı

Gaziantep'te, Erdemoğlu Holding tarafından 5 milyon liraya yaptırılan Servi Erdemoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, düzenlenen törenle açıldı.

Gaziantep'te, Erdemoğlu Holding tarafından 5 milyon liraya yaptırılan Servi Erdemoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, düzenlenen törenle açıldı.

Kentin önemli sanayi kuruluşları arasında yer alan Erdemoğlu Holding tarafından merkez Şehitkamil İlçesi'nin Güvenevler Mahallesi'nde, 5 milyon lira harcanarak yaptırılan Servi Erdemoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin açılışı için tören düzenlendi. Törene Gaziantep Valisi Erdal Ata, Adıyaman Valisi Mahlut Demirtaş, AK Parti Gaziantep milletvekilleri Mehmet Erdoğan ile Halil Mazıcıoğlu, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, işadamları ve çok sayıda davetli katıldı.

Törende konuşan Vali Erdal Ata, kentteki derslik sayısının azlığına dikkat çekerek hayırseverlerin eğitime yaptığı katkıların çok büyük olduğunu söyledi. Gaziantep'in sanayi ve ticaret alanında çok iyi durumda olduğunu, fakat eğitimde geri kalındığını belirten Vali Ata, şöyle dedi:

"Gönül arzu ediyor ki eğitimde de 6'ncı sırayı yakalayabilelim. Bizim hedefimiz bu, ama takdir edersiniz ki bir Çin atasözü var; '1 yıl sonrasını düşünüyorsan tohum ek, 10 yıl sonrasın düşünüyorsan fidan dik, 100 yıl sonrasını düşünüyorsan ya insan yetiştir yada eğitime yatırım yap.' Gaziantep'teki olumsuz tablo kısa bir sürede oluşan bir tablo değil. Geçmiş yılların faturasın bugün ödüyoruz. Biz bu dönemde yaptığımız çalışmalarla, yatırımlarla inşallah gelecekte bunun meyvesini toplayacağız. Bu vesileyle okulu yaptıran Erdemoğlu ailesine çok teşekkür ediyorum."

Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu ise Gaziantep ve çevre illerde eğitime yaklaşık 50 milyon liralık yatırım yaptıklarını ifade ederek, "Yaptırdığımız bu yeni okulu, gençlerimizin kaliteli bir eğitim ortamından ve olanaklarından en iyi şekilde yararlanması için hizmete sunduk. Türkiye'den kazandığımızı, Türkiye'nin geleceğine kazandırmaya ve geleceğe yatırım yapmaya devam edeceğiz. Babamız Rahmetli Mehmet Erdemoğlu'nun bize aşıladığı en temel ilke eğitimdi. Biz de bu ilke doğrultusunda Türkiye'nin değişik yerlerinde eğitim yatırımları yaptık. Bugüne kadar 7 okul ve birçok öğrenci yurdu yaptırarak toplumumuzun hizmetine sunduk. Ayrıca her yıl yaklaşık 400 öğrenciye burs vererek eğitimlerine katkıda bulunuyoruz. Eğitime yaptığımız yatırımlar, 50 milyon lirayı buldu. Son olarak geçtiğimiz aylarda Adıyaman Üniversitesi Besni Mehmet Erdemoğlu Mimarlık Fakültesi'nin temelini attık. Bu eğitim-öğretim yılında eğitime başlayan Gaziantep Şehitkamil Servi Erdemoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi de bu bölgeye armağanımızdır."

Konuşmaların ardından okulun açılışını yapan protokol üyeleri, sınıfları gezdi. - Gaziantep

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Erdemoğlu Erdemoğlu Holding Şehitkamil Gaziantep Politika Güncel Haberler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Bakmadan Geçme

En yeni ve duygusal Babalar Günü mesajları 2024! Anlamlı ve kısa Babalar Günü sözleri neler? Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor? Kurban Bayramı ve Babalar Günü mesajları 2024! En yeni, anlamlı ve ayetli Kurban Bayramı sözleri neler? Kısa ve duygusal Babalar Günü sözleri! Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

title