Haberler

Erciyes'te Sezon Öncesi Denetim

Güncelleme:

Kış sezonu ile ilgili olarak belediye başkanları, Erciyes Kayak Merkezi'nde kayak sezonu öncesi incelemelerde bulundu.

Kış sezonu ile ilgili olarak belediye başkanları, Erciyes Kayak Merkezi'nde kayak sezonu öncesi incelemelerde bulundu.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, Meclis Üyeleri ve Büyükşehir Belediyesi yöneticileri, Erciyes Kış Turizm ve Spor Merkezi çalışmalarını yerinde inceledi. İnceleme gezisinin ardından bir açıklamada bulunan Başkan Özhaseki, Erciyes'te çalışmaların hızla devam ettiğini belirterek şöyle dedi:

"Buradaki çalışmalar gece- gündüz, kar- tipi, haftasonu demeden devam ediyor. İlçe belediye başkanlarımız ve mesai arkadaşlarımızla yeni yapılacak bazı tesislerin yerini tespit etmek ve devam eden çalışmaları görmek amacıyla bir araya geldik. Bunun yanı sıra bu kış sezonuna yönelik olara çalışmaları ve hazırlıkları değerlendirdik. Erciyes'i bu kışa hazırlamanın, gelecek yıllara hazırlamanın keyfi de bir tafadan içimizde sürüyor. İnşallah bu proje bittiği zaman Kayseri'nin yüz akı olacak diye düşünüyoruz. Bu çalışmaların Kayseri'ye hayırlı olmasını diliyorum." - Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Özhaseki Melikgazi Kayseri Erciyes Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title