Haberler

Erbaa T.S.O İftarda Buluşturdu

Güncelleme:

Erbaa T.S.O Erbaa'da İşadamlarını ve bürokrasiyi iftarda buluşturdu.

Oruçlar açıldıktan sonra Erbaa Müftüsü Mehmet Ceylan bir dua yaptı. Duanın ardından söz alan Erbaa T.S.O Başkanı Dt.Gökalp Coşkun şöyle konuştu;

Sözlerimi bizi bu iftar sofrasında bir araya getiren yüce Rabbimize duyduğumuz Şükranı dile getirerek başlamak istiyorum.

Mayıs ayında gerçekleştirdiğimiz seçimlerimizden sonra üyelerimizle ilk kez bu genişlikte bir araya gelebilme fırsatını değerlendirerek kısaca birkaç hususu sizlerle paylaşmak istiyorum.

İlk olarak yönetimde şeffaflık ve denetlenebilir bir yapı için odamız işlemlerini internet ortamında yapılabilir ve takip edilebilir hale getirdik. erbaatso.org.tr adresinden gerekli bilgileri görebilirsiniz. Erbaa'da ticaretimizin sanayi üretiminin gelişmesi ve zenginliklerin artırılması için iktidar partisiyle, muhalefet partileriyle, sivil toplum örgütlerimizle ve üyelerimizle ortak çalışmalar yapıp, ortak akıllar oluşturmalıyız.

Bu konuda sayın Milletvekilimiz Av. Zeyit ASLAN ve Ak Parti ilçe başkanlığına büyük görev

düşmektedir. Bir Erbaa'lı olarak sizden istediklerimiz:

Sağlık Bilimleri Yüksek Okulunun acilen inşaat işlerinin bitirilip tam kapasite eğitim ve öğretime geçirilmesi, Endüstri meslek lisesi yetersiz gelmekte, mesleki eğitimin ve ara eleman ihtiyacımız için acilen yeni bina yapılması, Hastane inşaatının başlaması, Açık cezaevinin faaliyete geçmesi, Adliye sarayı binasının yapılması, adalet mekanizmasının hızlanması için daha fazla ve tecrübeli hakimlerin gelmesinin sağlanması, Belediyemizin yürüttüğü park vadi projesindeki bürokratik eksikliklerin aşılması bir an önce sosyal tesis, çay salonu ve büfelerin faaliyete geçmesi noktasında Erbaa belediyesine yardımcı olunmasını, Eğitim kurumlarımızın modernizasyonu ve sosyalleştirilmesi eğitim kalitesini arttırılması gibi konulardır.

Erbaa'lı Milletvekilimiz sayın Dr. Reşat DOĞRU, Tokat Milletvekili Sayın Orhan DÜZGÜN, Belediye Başkanımız sayın Ahmet YENİHAN, Erbaa siyasi parti temsilcileri,sivil toplum örgütlerimizin başkanları ve üyelerimizin de bu konuda size her türlü desteği sağlayacaklarından hiç şüphem yok. Bizler birlik ve beraberliğimizi muhafaza ettiğimiz sürece tüm zorlukları çok rahatlıkla aşacağımızı ve Büyük Erbaa'yı birlikte inşa edeceğimizi düşünüyorum.

Erbaa T.S.O Başkanı Dt.Gökalp Coşkun'un ardından söz alan Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan ise;

"Bizleri bu güzel iftarda bir araya gelmemize sebep olan Erbaa T.S.O Başkanı kardeşim Sayın Dt.Gökalp Coşkun'a ve tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum.Bu güzel gecede beni en çok sevindiren bir sivil toplum kuruluşumuzun Erbaa'mızın daha da büyümesi için gayret sarf etmesi ve bu gayretine de burada herkes tarafından destek olunmasıdır."dedi.

Tokat Ak Parti Milletvekili Av. Zeyit ASLAN ise;

"Erbaa T.S.O Başkanı Dt.Gökalp Coşkun'un Erbaa'mız için istek ve talapleri bizimde olmasını istediğimiz çalışmlardır.Ben Erbaa'lı olarak bu talepleri bizzat takip edecğimi bilmeniz istiyorum"dedi.

Erbaa'da yaşayan ve aktif ticaretin hala içinde olan kurucu üç üyeye Erbaa T.S.O Başkanı Dt.Gökalp Coşkun birer plaket verdi.

İftara Tokat Ak Parti Milletvekili Av. Zeyit ASLAN,Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan, Ak Parti MKYK Üyesi Ahmet Demircan, İlçe emniyet Müdürü İsmail Kılıç,Erbaa Müftüsü Mehmet Ceylan siyasi ve sivil toplum kuruluışlarının temsilcileri ve Erbaa'lı iş adamları katıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Yenihan Ak Parti Tokat Erbaa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title