Haberler

Engelli Çocuklar Gönüllerince Eğlendi

Burdur Valisi Süleyman Tapsız ve Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya Masaları Dolaşarak Özürlüler ve Aileleri Ile Sohbet Ettiler.

Serenler Otelde verilen yemeğe Burdur Valisi Süleyman Tapsız ve eşi Ayşe Tapsız, Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya ve eşi Şevkiye Akkaya, Vali Yardımcısı Macit Dalkılıç ve eşi Keziban Dalkılıç, İl Sosyal Hizmetler Müdürü Mehmet Şimşek ve eşi Yücel Şimşek, Emniyet Müdürü Celal Aydoğan ve eşi Mebruke Aydoğan Milli Eğitim Müdür Vekili Ömer Turgut ile Burdur Özürlüler Derneği Başkanı Vural Kanrıcı ile özürlüler ve aileleri katıldı.

Vali Süleyman Tapsız ve Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya masaları dolaşarak özürlüler ve aileleri ile sohbet ettiler. Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya "Bu özel günde özel çocuklarımız ve özel aileleri sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Geleneksel hale getirdiğimiz gecelerimiz bundan sonra da devam edecek. Fedakar ailelerin yanında özveri ile çalışan Özürlüler Derneği başkanımız ve yöneticileri ile İl Sosyal Hizmetler Müdürümüz ve ekibinede teşekkür ediyorum." dedi.

Yemekte Burdur Özürlüler Derneği İş Okulu öğrencilerinin dans gösterisi ve 10. yıl marşı eşliğinde oluşturdukları bayrak komposizyonu büyük alkış aldı. Özürlü çocuklar canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title