Haberler

Enez'de Orman Yangını

Edirne'nin Enez İlçesinde Çıkan Orman Yangını, Kısa Sürede Söndürüldü. Bugün Saat 13:00 Sıralarında Büyük Evren Yarlar Mevkiindeki Kızılçam Ormanında Yangın Çıktı. Yangına Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü'nden Gönderilen Bir Helikopter ile Keşan Orman İşletmesi Ekipleri, Enez İtfaiyesi, Jandarma ve Vatandaşlar Müdahale Etti. Bir Hektarlık Alanı Etkisi Altına Alan Yangın Kısa Süren Çalışmaların ...

Edirne'nin Enez ilçesinde çıkan orman yangını, kısa sürede söndürüldü. Bugün saat 13:00 sıralarında Büyük Evren Yarlar mevkiindeki kızılçam ormanında yangın çıktı. Yangına Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü'nden gönderilen bir helikopter ile Keşan Orman İşletmesi ekipleri, Enez itfaiyesi, jandarma ve vatandaşlar müdahale etti. Bir hektarlık alanı etkisi altına alan yangın kısa süren çalışmaların ardından büyümeden kontrol altına alındı.

Keşan Orman İşletmesi Müdürlüğü yetkilileri, yangının piknik ateşinden çıkmış olabileceğini belirtirken, araştırmanın Enez Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından sürdürüldüğünü ifade etti.

(ÖÇ-ED-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title