Haberler

Polisten 'Size İftar Vermeyiz' Diyen HDP'liye: Sanki Verseniz Yiyeceğiz

Güncelleme:

Şanlıurfa'da arama noktası kurmak isteyen HDP'lillere polis izin vermedi. "O zaman iftara davetli değilsiniz" diyen HDP'lilere Polis Müdürü "Sanki verseniz biz yiyeceğiz" cevabını verdi.

HDP'nin Şanlıurfa'daki iftar programında arama gerginliği yaşandı. HDP'lilerin polis noktasının dışında bir arama noktası kurmak istemesi üzerine polisler ile HDP'li milletvekilleri arasında tartışma çıktı.

POLİSİN DIŞINDA ARAMA NOKTASI KURMAK İSTEDİLER

Partililerin, polis noktası dışında vatandaşların üzerini aramak için bir nokta kurulmasında ısrar etmesi uzun süren bir tartışmaya neden oldu.


EMNİYET MÜDÜRÜ: SANKİ VERİRSENİZ BİZ DE YİYECEĞİZ

HDP Şanlıurfa eski il eş başkanı Sevda Çelik Özbingöl'ün "İtiraz eden olursa iftar yemeğimize davetli değildir" sözüne emniyet müdürü, "Sanki yemek verirseniz biz de yiyeceğiz" diyerek cevap verdi.


POLİS GİRİŞ ÇIKIŞI YASAKLADI

HDP'lilerin, vatandaşların üzerini kendilerinin de aramasında ısrar etmesi üzerine polisler "Güvenliği devlet sağlar" diyerek alana giriş ve çıkışları yasakladı. Kısa süreyle kapatılan kapılar HDP'lilerin geri adım atarak arama noktasını kaldırması üzerine yeniden açıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Selahattin Demirtaş Şanlıurfa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 2 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu?
500

Yorumlar (285)

kemikçi:

polislerde iftar ve düğünlerde beleş yemek, beleş otobüse binmek, beleş çay kahve hastalığı var. . pkklılar bunlara bi damla su bile vermez boşuna beklemesinler. . dünyanın parasını alırlaer çay çorba parasına tenezzül ederler. . yakalalar

3
67
yanıtYanıtla
Kemikçiymiş:

Polis ve askerlerin sermayeleri canlarıdır kemikçi. Rüşvete tenezzül edenler hariç geri kalanlara ne kadar maaş verilse azdır. Kim bilir senin ne gibi hastalıkların var?

yanıt12
yanıt0
KONYALI:

KEMİĞİNİ SIYIRMAYA BAK SEN KEMİKÇİ

yanıt13
yanıt1
...:

dagdaki tanrıların sana nasıl bir kemik attılar burda bu yorumu yap diye ?? paralı etekli trol seni

yanıt1
yanıt0
.,.,.:

Sen git kaçak elektirik kullan kapkaccılık yap, eşek kovala, abinin karısını falan bafile, napacan polisi falan

yanıt13
yanıt0
GERCEKCI:

ULAN AK KOYUNLARI SIZ DE KENDINIZE MÜSLÜMAN MI DIYORSUNUZ: ASIL GERCEK MÜSLÜMANLAR KÜRTLER DIR!!!!! ISID AK NIN KARDESIDE SIZIN GIBI SÖZDE MÜSLÜMANDIR: AMA KURBAN OLDUGUM ALLAH BÜYÜKTÜR BIR GÜN GELECEK VE KÜRTLER SIZLERIN ZÜLMÜNDEN KURTULACAK:

9
57
yanıtYanıtla
gürsel yılmaz:

doğru sizsiiniz gerçek müslüman , başlık parası altında kızınızı satmak sizde, kan davası sizde, uyuşturucu ticareti, kaçakçılık, kaçak elektrik kullanıp kul hakkı yemek sizde, her türlü pis işler sizde, yesinler sizin müslümanlığınızı

yanıt29
yanıt5
OZAN:

Ramazanda oruçlu bir HDP li olarak o vekillere helal olsun diyorum

16
48
yanıtYanıtla
CAZIFREY:

BU hdp YI YOK ETMEDIKCE ULU TURKE HUZUR YOK

46
14
yanıtYanıtla
Zombi :

Aldınmı seloş. . . . . . . .

42
11
yanıtYanıtla
Tüm 285 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title