Haberler

Emniyet Müdürlüğü Önünde Şüpheliye Kalaşnikofla Saldıranlardan Biri Yakalandı

Konya'da 2 kişiyi silahla yaralayan 16 yaşındaki M.K.'nın sorgulanmak üzere Meram İlçe Emniyet Müdürlüğü ile aynı binada olan Feridiye Polis Merkezi'ne götürüldüğü sırada kalaşnikof ve tabancayla saldıran 2 şüpheliden 34 yaşındaki Yavuzhan...

Konya'da 2 kişiyi silahla yaralayan 16 yaşındaki M.K.'nın sorgulanmak üzere Meram İlçe Emniyet Müdürlüğü ile aynı binada olan Feridiye Polis Merkezi'ne götürüldüğü sırada kalaşnikof ve tabancayla saldıran 2 şüpheliden 34 yaşındaki Yavuzhan Yeşilbağ, saklandığı evde yakalandı. Polis, diğer şüpheli kardeşi 23 yaşındaki Semih Yeşilbağ'ın yakalanması için çalışmasını sürdürüyor.

Konya'da, 20 gün önce Balık Halinde, aralarında daha önceden husumet bulunan 43 yaşındaki balıkçı M.K.'nın oğlu 16 yaşındaki M.K., balıkçı 46 yaşındaki Recep Yavuz ve yanında bulunan 66 yaşındaki Sıracettin Yeşilbağ'ı tabancayla ateş açarak yaraladı. Sağ kolundan yaralanan Yavuz ile karın ve kalçasından yaralanan Sıracettin Yeşilbağ, ambulanslarla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. M.K.'de polis tarafından gözaltına alındı.

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NÜN ÖNÜNDE SİLAHLI SALDIRI

Meram İlçe Emniyet Müdürlüğü ile aynı binada olan Feridiye Polis Merkezi'ne ifadesi alınmak üzere getirilen M.K., otomobilden indirildiği sırada yaralı Sıracettin Yeşilbağ'ın oğulları Yavuzhan Yeşilbağ ve Semih Yeşilbağ, iddiaya göre Hidayet Ö. yönetimindeki 42 PK 520 plakalı otomobilin içinden kalaşnikof ve tabancayla ateş açarak saldırdı. Açılan ateş sonucu M.K., polis tarafından yere yatırılarak yara almadan kurtarıldı. Olay sırasında yoldan geçerken silah sesini duyup kendini yere atan 24 yaşındaki Ali Osman Ziyade düşme sonucu hafif yaralandı. 2'si polise ait sivil olmak üzere 3 otomobil mermilerin isabet etmesi sonucu zarar gördü.Kaçan saldırganlardan Hidayet Ö. otomobille birlikte yaklaşık 1 kilometre ileride yakalandı. Olayda kullanılan kalaşnikof ve tabancada ele geçirildi. Yavuzhan Yeşilbağ ve kardeşi Semih Yeşilbağ da yaya olarak kaçtı.

KİRALADIĞI EVDE GÖZALTINA ALINDI

Olayın ardından şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatan Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yaptığı araştırma sonucu dün gece 6 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda Yavuzhan Yeşilbağ, kiraladığı evde gözaltına alındı. Şuçunu itiraf eden Yavuzhan Yeşilbağ, yapılan sorgulamanın ardından bugün adliyeye sevk edildi. Polis, Semih Yeşilbağ'ın yakalanması için çalışmasını sürüdürüyor.

M.K., ve Hidayet Ö. çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanmış, yaralılarda tedavilarının ardından taburcu olmuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Yavuz Meram Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title