Haberler

Emirates, Sudan'ın Başkenti Hartum'a Uçuş Seçeneklerini Artırdı

Emirates, Dubai ve Sudan'ın başkenti Hartum arasındaki uçuşlarını, 8 Ağustos 2017 tarihinden itibaren haftada beş defadan yedi defaya çıkartacağını duyurdu.

İnsanları ve şehirleri birbirine bağlayan Emirates Havayolu, Dubai ve Hartum arasındaki haftalık uçuş hizmetinin sayısını artırdı. Emirates'in iki şehir arasında gerçekleşen Boeing 777 seferleri, First Class'a özel 8 lüks süit, Business Class'ta 43 yatağa dönüşebilen koltuk ve Economy Class'ta 304 koltukla üst düzey rahatlık ve yüksek kaliteli hizmet sunuyor.

Emirates Afrika Ticari Operasyonlarından Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Orhan Abbas: Emirates'in haftada iki ek uçuş koyma kararı, sunduğu ödüllü ürün ve servislere artan talebin en net göstergesi olma niteliği taşıyor. Kapsamı genişleyen uçuş programı sayesinde yolculara, seyahat planlarında daha esnek olabilme ve aynı zamanda Emirates ile Dubai üzerinden diğer noktalara kolay bağlantı kurm imkânı sağlanıyor. Ayrıca eklenen uçuşların Sudan ekonomisine daha da katkı sağlayacak" dedi.

Her hafta 700 ek koltuk seçimi sunan yeni uçuşlar, Orta Doğu, Asya ve Amerika Kıtaları dahilinde bulunan pek çok şehir arasındaki bağlantıyı geliştirecek. Dahil edilen iki uçuş EK733 sayılı seferi ile Salı ve Pazar günleri gerçekleşecek.

Yolcular, Hartum'dan başka bir şehre ya da başka bir şehirden Hartum'a seyahat ederken 2500'den fazla kanalla en güncel film, müzik, sesli kitap ve oyunu barındıran görsel ve işitsel eğlence kaynağı niteliğindeki ödüllü 'ice' sisteminden yararlanabilecek. Aynı zamanda sunduğu aile dostu ürün ve hizmetlerden; oyuncak, çocuk menüsü ve filmleri, ailelere özgü öncelikli biniş hakkı, Dubai Uluslararası Havalimanı'nda ücretsiz bebek arabası kullanma imkanından faydalanılabilecek.

Uçuş sırasında sunulan ürün ve hizmetlerin yanı sıra, müşteriler şefler tarafından hazırlanan bölgesel ve uluslararası lezzetlere eşlik eden içeceklerin tadını çıkartırken bir taraftan da konukseverliğiyle dünyaca ünlü Emirates'in çok uluslu kabin ekibinin sunduğu hizmet deneyimini yaşayabilecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hartum Boeing Dubai Sudan Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title