Haberler

'Emeklilikte Yaşa Takılanlar Platformu' Üyelerinden Meclis Önünde Eylem

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) önünde Emeklilikte Yaşa Takılanlar Platformu üyeleri emeklilikte yaşa takılanların haklarının geri verilmesini talep etti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) önünde Emeklilikte Yaşa Takılanlar Platformu üyeleri emeklilikte yaşa takılanların haklarının geri verilmesini talep etti.

TBMM Dikmen kapısında toplanan üyeler, emeklilikte yaşa takılanların haklarını geri verilmesi için eylem düzenledi. Grup adına basın açıklaması yapılırken CHP İstanbul milletvekili Süleyman Çelebi ve CHP'li vekillerde meclis önüne gelerek eyleme destek verdi.

Grup adına yapılan açıklamada,öBurada toplanmamızın erken emeklilikle hiçbir ilgisi yok. Mücadelemiz elimizden alınan emeklilik hakkımız içindir. Geçmiş zamanda, kazanılan hakların geri alınamayacağını düşünüyorduk. Süreç içerisinde kademeler getirelerek bizlerin emeklilik süreleri ötelenmiştir.ötelenen süreler kişilerin yaşlarına göre düzenlenerek büyük bir hak mağduriyeti oluşturulmuştur. Aslında yaş haddi getirilerek sıra hakkımız gasp edilmiştir.ö denildi. Yapılan açıklamanın ardından, üyeler ellerindeki kırmızı kartları temsili olarak getirdikleri seçim sandığına attı.

Meclis önünde yapılan eylemi sonlandırarak, CHP grup toplantısına katılmak isteyen protestocular polis engeliyle karşılaştı. CHP'li Vekiller ile birlikte hareket eden Emeklilikte yaşa takılanlar platformu üyelerinin grup toplantısına katılmak için meclise girmeleri polis tarafından engellendi. CHP'li vekiller ile emniyet güçleri arasında kısa süreli bir tartışma yaşandı. CHP Sivas Milletvekili Malik Ejder araya girerek TBMM Grup amiri Salim Uslu ile telefonla görüştü. Uzun bir bekleyişin ardından platform üyeleri meclise giriş yaptı. - Ankara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Çelebi Dikmen Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (1)

ender yamanamisos-sam-55@hotmail.com:

yıllardır benim gibi işsiz gezen tüm arkadaşlarım adına sizlerin elinizi vicdanınıza koyup kendinizi bir günlük dahi olsa bizlerin yerine koymanızı istiyoruz. sağlık imkanından tut hiç kimsenin elinde bir lira parası yor. çocuğuna bir kuruş haçlık veremeyecek benim gibi binlerce insanın hakkını verin lütfen.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title