Haberler

Emekliler İçin Yapılacak Konutların Kurası Çekildi

Güncelleme:

Karaman Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından emekliler için Karaman'a yaptırılacak 400 konutun kurası çekildi.

"Emekli Grup Konut Projesi" kapsamında yaptırılacak olan konutlara emekli vatandaşlarımız büyük ilgi gösterdi. Kırbağı mevkisine yapılacak konutlara, TOKİ'nin belirlediği şartları taşıyan 2692 kişi müracaat etti. 400 konut için bugün (3 Şubat 2016 Çarşamba) Yunus Emre Konferans Salonu'nda noter huzurunda hak sahipleri belirlendi.

Kura çekilişine; Vali Murat Koca, Belediye Başkan Vekili Recep Oğuzcan, Toki yetkilileri, Karaman 3. Noteri ve çok sayıda vatandaş katılırken, ilk talihlileri Vali Murat Koca ve Belediye Başkan Vekili Recep Oğuzcan belirledi.

2+1 şeklinde inşa edilecek konutlar için; başvuru bedeli düşüldükten sonra kalan tutar %12 peşinat bedeli için 180 ay vade, %20 peşinat bedeli için 240 ay vade ile taksitlendirilecek olup, peşinat sözleşme imzalama aşamasında tahsil edilecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Murat Koca Karaman Toki Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title