Haberler

Elazığ 2007 Afet Tatbikatı Devam Ediyor

İçişleri Bakanlığı Sivil Savunma Genel Müdürlüğü Tarafından Organize Edilen "Elazığ 2007 Afet Tatbikatı" Devam Ediyor. Tatbikatın İkinci Gününde Ekipler, Nükleer Saldırıya Uğrayan Vatandaşları ve Hazar Gölü'ne Uçan Bir Aracın İçindeki Vatandaşları Kurtardı.

İçişleri Bakanlığı Sivil Savunma Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen "Elazığ 2007 Afet Tatbikatı" devam ediyor. Tatbikatın ikinci gününde ekipler, nükleer saldırıya uğrayan vatandaşları ve Hazar Gölü'ne uçan bir aracın içindeki vatandaşları kurtardı.

Vali Muammer Muşmal, İçişleri Bakanlığı Sivil Savunma Genel Müdürü Atilla Özdemir'in de izlediği tatbikatta bu kez nükleer saldırıya uğrayan vatandaşlara yardım yapıldı. Gerçeği aratmayan tatbikat sırasında saldırıya uğrayan vatandaşlar, ilaçla dezenfekte edildi, daha sonra yıkandı. Tatbikatın ikinci aşamasında ise Hazar Gölü'ne uçan bir aracın içindeki yaralıları kurtarmaya çalışan ekipler, botlarla kurtarma çalışması yaptı. Kurtarma çalışması, yaklaşık 50 metre derinlikteki yaralıların kurtarılmasıyla

sona erdi.

(EK-FA-OM-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title