Haberler

Ek/ Halkalı'da Asker Servisine Saldırı: Şüpheliler Sağlık Kontrolünden Geçirildi... (2) *Bombalı Saldırıyı Gerçekleştirdiği İddia Edilen Kişilere Yardım Ettiği İddia Edilen Şüpheliler Gözaltına Alındı.

Halkalı'da Askerleri Taşıyan Servise Dün Düzenlenen Bombalı Saldırının Ardından Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri Küçükçekmece'nin Halkalı ve Kanarya Mahallelerinde Operasyon Düzenlendi. Bombalı Saldırıyı Gerçekleştirdiği İddia Edilen Şüphelilere "yardım" Ettikleri Gerekçesiyle Gözaltına Alınan Şüphelilerin Ev ve İşyerlerinde de Arama Yapıldı. Örgütsel Dökümanlar ile Bazı Silahlara El Konulduğu Öğrenildi. Şüpheliler Adli Tıp Kurumu'nda Sağlık Kontrolünden Geçirildikten Sonra Sorgulanmak Üzere Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne Getirilecek. Bombalı Saldırıyı Gerçekleştirdiği İddia Edilen Şüpheli veya Şüphelilerin Aranmasına İse Devam Ediliyor.

Halkalı'da askerleri taşıyan servise dün düzenlenen bombalı saldırının ardından Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Küçükçekmece'nin Halkalı ve Kanarya Mahallelerinde operasyon düzenlendi. Bombalı saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen şüphelilere "yardım" ettikleri gerekçesiyle gözaltına alınan şüphelilerin ev ve işyerlerinde de arama yapıldı. Örgütsel dökümanlar ile bazı silahlara el konulduğu öğrenildi. Şüpheliler Adli Tıp Kurumu'nda sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne getirilecek. Bombalı saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen şüpheli veya şüphelilerin aranmasına ise devam ediliyor.

Halkalı'da İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli asker ve sivilleri taşıyan otobüse bombalı saldırı düzenlenmişti. Patlamada 4 asker şehir olurken 17 yaşındaki Buse Sarıyağ da hayatını kaybetmişti.

Ek

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title