Haberler

Ek Bilgilerle) - Firuzağa'daki Olay: Adliyeye Sevk Edilen 2 Kişi Serbest

60 kişilik bir grup vardı.

60 kişilik bir grup vardı. Dükkanın içinden müzik sesi geliyordu. İçerideki kalabalık alkol tüketiyordu. Dükkanın önüne gelince 'Gündüz buradan eşim geçememiş, hakarette bulunulmuş. Burası bir mahalle' dedim. Gruptaki kişilerden biri 'Beğenmiyorsanız gidin' diyerek küfür etti. Beni dükkanın içine doğru itelediler. İçeride bulunan işyeri sahibine anlattım ve müziği kapatmasını istedim. Kendisini dışarı çıkararak ortamı göstermek istedim. Birlikte dışarı çıkınca bir anda ortalık karıştı. Daha sonra yaşananları hatırlamıyorum" dediği kaydedildi.

Kavga amacıyla gitmediğini belirten D.B'nin, kimseye vurmadığını, hakaret ve tehditte bulunmadığını, eşine yapılan hakaret ve saygısızlık gururuna dokunduğu için konuşmak amacıyla olay yerine gittiğini belirttiği öğrenildi.

"D.B ÇOCUKLUK ARKADAŞIM"

Şüpheli S.T.'nin ise olay yerine yakın bir işyeri olduğunu, iftar sonrasında caddede yürürken bir kişinin küfürettiğini duyduğunu, karşılıklı itiştiklerini, bu kişinin üzerindeki tişörtü yırttığını belirterek "Ben gelmeden kısa bir süre önce arbede yaşanmış. Olayla ilgili olduğum kısım bu kadardır. D.B. çocukluk arkadaşımdır, kimseye hakaret ve tehditte bulunmadım" dediği öğrenildi.

İfadelerinin ardından savcı, şüphelilerin serbest bırakılmasına karar verdi.

- İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title