Haberler

Eğitilmiş İnsan Teröre Bulaşmaz

Erzincan'da 3'üncü Orduya Bağlı Hava Savunma Tabur Komutanlığı Tarafından 30 Eylül'de Başlatılan Mehmetçik Dershanesi'nin Kapanış Töreninde Konuşan 3'üncü Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Koçman, "Eğitilmiş İnsan Ülkesini, Milletini ve Vatanının Menfaatlerini En Önde Düşünen Kişidir.

ERZİNCAN’da 3’üncü Orduya bağlı Hava Savunma Tabur Komutanlığı tarafından 30 Eylül’de başlatılan Mehmetçik Dershanesi’nin kapanış töreninde konuşan 3’üncü Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Koçman, "Eğitilmiş insan ülkesini, milletini ve vatanının menfaatlerini en önde düşünen kişidir. Eğitilmiş insanın kandırılması başka yollara çekilmesi, senelerce uğraştığımız terör gibi bir olayın içerinde yer alması mümkün değildir" dedi. Orgeneral Koçman, salonda bulunan kız öğrencilerinin fazla oluşundan duyduğu mutluluğu, şöyle ifade etti: "Atatürk, Türk kadınını görmek istediği yeri, şu şekilde ifade etmiştir. Çocuklarımızı yetiştiren annelerin bu felsefeyi benimsediğini görmek, geleceğin anne ve babaları olacak çocukların hayata hazırlanmaları hususundaki, özverileri, gelecek nesillerimizi bilgi, kültür ve eğitim bakımından daha ileri seviyeye taşıyacaktır."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title