Haberler

Edirne haberleri... Edirne'de uygulanan beton yol, asfalta kıyasla yüzde 40 tasarruf sağlıyor

Güncelleme:

Edirne haberleri: Edirne'de, silindirle sıkıştırılmış beton teknolojisiyle yapılan beton yol uygulaması, asfalt yola kıyasla maliyette yüzde 40'a varan tasarruf sağlıyor.

Edirne'de, silindirle sıkıştırılmış beton teknolojisiyle yapılan beton yol uygulaması, asfalt yola kıyasla maliyette yüzde 40'a varan tasarruf sağlıyor.

Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık, İl Özel İdaresi ekiplerince gerçekleştirilen Naipyusuf ve Necati köyleri arasındaki beton yol uygulama çalışmalarını yerinde inceledi.

Vali Kırbıyık, beton yol uygulamasının sathi kaplama asfalta göre daha kaliteli ve uzun ömürlü olduğunu belirtti.

Beton yolun pek çok avantajı bulunduğunu ifade eden Kırbıyık, şunları kaydetti:

"Sathi kaplama asfaltın ömrü, doğaya zararı, maliyeti ve nakliyesi konusunda İl Özel İdaresi yetkililerimiz ile bir durum değerlendirmesi yaptık. Baktığınızda beton yolun, sathi kaplama asfalta göre daha uzun ömürlü, dayanıklı ve yaklaşık yüzde 40'lara varan az maliyete sahip olması oldukça önemli kriterlerdir. Yaptığımız değerlendirmeler neticesinde beton yol yapımının ilimizde uygulanmasının daha verimli ve uzun ömürlü olacağı kanısına vardık. Ayrıca beton üretimi ile ilgili olarak ilimizdeki tesislerden faydalanmamız da en büyük kazancımız olacaktır. Bu çalışma ile ilgili önemli bir diğer husus da hızlı bir şekilde yapılmasıdır."

Kırbıyık'ın inceleme programına TBMM Kadın-Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Vali Yardımcısı Eyyüp Batuhan Ciğerci, Havsa Kaymakamı İsmail Hakkı Batı, AK Parti İl Başkanı Belgin İba ve İl Özel İdaresi yetkilileri de katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Edirne Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title